Здравейте, постът ми ще е малко странен, но нормално за мен. Явно изживявам криза на средната възраст и не знам накъде да поема, за това си търся съветници. Досега винаги съм работил за някой главно в търговията на едро и дребно, като горе-долу са ми ясни повечето процеси на малка и средна фирма. Обаче винаги съм искал да работя за себе си и като включим заплащането в БГ, просто вече нямам никаква мотивация за работа тук. От 5-6 години карам курсове и се опитвам да уча за дигитален маркетинг, оптимизация, е- комерс и т.н. но за жалост, когато не практикуваш нещо, то се забравя мн бързо. Имам няколко идейки, но не знам, дали са за основен бизнес или за допълнителни доходи. Та търся съдружник, също с някакви идеи и да се организираме и да направим нещо заедно, като си помагаме и допълваме. Другият вариант, за който се замислих е да изкарам някакви курсове, тясно специализирани и да се развивам в някаква ниша, но пак за себе си. Може тази ниша да я няма още в БГ или да не е развита. Може курсовете също да не са в БГ. Но отсега да си кажа, моля не ми предлагайте да се запиша в Софтуни и да почвам да уча програмиране от нулата. Ще чакам вашите мнения и съвети и дано се получи добра дискусия Весел уикенд!