От: Индексиране в Google
тя може да си продава и сега - както каза с реклама в G Adw
би трябвало да знае, че времето за индексация не е еднакво за всички сайтове и има не малко фактори (дори може да има такива за които не подозираме) които влияят на времето.
Сега дали ще се инексира за 1 ден или 1 седмица..няма разлика. И за това казах да не бърза да наблъсква линкове само и само да се индексира най-сетне!
първо питаш как да се индексира домейна по-бързо
после за това как да заработи магазина...
защото двете не са пряко свързани (може да не е индексиран а да работи)
до като заработи магазинът ще ти трябва поне търпение и много труд изразен в работа по сайта.
Как проверяваш дали е?
Не я залъгвай :mrgreen: може да няма поръчки дори да е индексиран...Какво може да прави като я индексира, ще почне да продава.
тя може да си продава и сега - както каза с реклама в G Adw
И там ли ще бърза такаще се мъчи страниците които са били кофти индексирани ( кофти място ) да ги качи по - нагоре?
би трябвало да знае, че времето за индексация не е еднакво за всички сайтове и има не малко фактори (дори може да има такива за които не подозираме) които влияят на времето.
Сега дали ще се инексира за 1 ден или 1 седмица..няма разлика. И за това казах да не бърза да наблъсква линкове само и само да се индексира най-сетне!
Не мисля...ако това имаше голямо влияние - щеше да се използва за индексация..до сега не съм чел за някои който рекламира за да го индексират.Бих си платила и за реклама в гугъл, това ще ми помогне ли да се индексира по-бързо?
Много теми засягаш..Въобще, ще се радвам на вашите съвети какво да направя, та реално да заработи магазинът.
първо питаш как да се индексира домейна по-бързо
после за това как да заработи магазина...
защото двете не са пряко свързани (може да не е индексиран а да работи)
до като заработи магазинът ще ти трябва поне търпение и много труд изразен в работа по сайта.
Истината е това което си чела. Но когато няма проблеми и всичко е нормално - за няколко дни до седмица би трябвало да е индексиран.И всъщност, четох че, за да стигне до гугъл сайта минават от няколко дни до няколко месеца.
Как проверяваш дали е?