Иновативен БГ сайт ( Съновник )

tanipo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Сайтът седи година и нещо откакто съм го поръчал защото нямам време да се занимая с него. Не искам да седи и да събира прах. Ако някой има капацитет и най-вече време за развитие с радост ще го преотстъпя. Продавам го, но и съм навит на всякакви бартери - услуги, реклама и каквото ви хрумне.
Сайта не съм го правил аз. Поръчах го на колега от форума. Има си админ панел. Аз от програмиране не разбирам само от WordPress, а сайта , като разглеждам май е правен от 107e нещо-си-там. Така че, продавам сайта Аs Is. Давам ви и контакта на човека, който го е правил за да може нещо да ви промени ако не можете сами. Сайта е функционален, но не съм го разцъквал много, но вече упоменах че го продавам "As is". Като ми го предаваше човека си бях направил списък какво да се коригира, бяха някакви дребни неща - изпуснати буквички и подобни, така че той си е изпълнил ангажимента, но ако искате промени ще трябва да се договаряте с него. Пак искам да поясня, аз от тази система не разбирам, така че огледайте си нещата, после да не стане - ти такова, ти онакова. Домейна е хубав, има още 8 месеца. Има и блог на уърдпресс с една статия бонус :) и фб група с цели 38 фена ( ама може и да не си спомям паролата за нея ). Сайта няма трафик и никога не е популяризиран. Продавам идея и системата. Дизайна е зле, но става за да се пробва ще върви ли идеята или не.

Ето и за самата концепция:
Социална мрежа за споделяне и коментиране на истински сънища, с еднжин който матчва ако си сънувал същото като някой и показва процент сходност на базата на добавени тагове. Идеята е да можеш да питаш някой който е сънувал същото какво и дали му се е случило нещо. Може да се възприеме и като соц експеримент да се види дали има ясни модели в сънищата на групи хора - което е идеална тема за ПР-а на сайта, защото е интересно и пресата би публикувала такова прес съобщение безплатно. Темата е една от най-горещите в България със 100-ци хиляди директни търсения на месец. Узърите си имат профили, могат да коментира сънища и да пращат ЛС, както и да флагват кофти съдържание.

Ако и след това имате интерес пратете ми ЛС и ще ви пратя сайта.<br /><br /> Домейн Име | URL: n/a<br /><br />Приблизителна Цена: n/a<br /><br />Дата на Регистрация / Дата на изтичане: n/a<br /><br />Уникални Посетители за Месец: до 100<br /><br />Page Rank: N/A<br /><br />Уникално Съдържание: Да<br /><br />Система: Опън Сорс<br /><br />Дизайн: N/A<br /><br />Приходи: няма<br /><br />Начини на Плащане: всякакъв<br /><br />Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ<br /><br />
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

Здравей, може ли линк да погледна портала ?
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

Ако сайтът е активен и си работи не мога да разбера защо не му даваш линк. Това си е направо безплатна реклама, няма нищо лошо да го видиме всички без да искаме линка.
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

Защото новия собственик може да не иска някой да му копира нещата преди да е популяризирал сайта.
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

"Сънувам че има мравка супермен "
"
[h=2]Сън със супермен[/h] слкджф шкасджфсдф ксшжд ф "


"
[h=2]супермен ми е приятел[/h] Летим заедно "

Страхотни сънища, страхотно нещо...... Общо мисля че видях 5 на брой , като 3 са просто ей така написани: "сдфсдфс дсф ссдсддс сдфдфссдфсд"
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

Колега Burn X , защо призоваваш някой да слага линк към сайта? И какво искаш да кажеш с предния си пост. Не, че е мястото на темата да се дискутира това, но все пак?
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

Обсъждам съдържанието на сайта , който продаваш ? Какво трябва да се обсъжда в тема за продажба на сайт според теб?
 
От: Иновативен БГ сайт ( Съновник )

Ти заинтересован клиент ли си, че го обсъждаш? Не помня да си ми пратил ЛС, според насоката, която съм дал за всички заинтересовани. Виждам накъде биеш като си изложил съдържанието, едва ли не се опитваш да ме разобличиш или нещо такова че сайта няма съдържание, но дали прочете това "Сайта няма трафик и никога не е популяризиран. Продавам идея и системата. Дизайна е зле, но става за да се пробва ще върви ли идеята или не." Не мога да разбера като какъв се изживяваш с намесата си в тази тема?

Освен това, не мога да разбера какво целиш с призивите си за линк към сайта - въпрос, на който не отговори. Защо заради мерака на теб и не знам още кой за сиирджийство да развалим конкурентното предимство на купувача. Защото според мен точно това целиш. Поведението ти не е конструктивно, а искаш да покажа какво продавам за да можеш да засучеш мустак и да търсиш кусури - не, че ще купуваш...
 
Последно редактирано:

Горе