Давай смело, ние с каквото можем ще помогнем.Ако някой не знае как да си инсталира правилно wordpress ще му дам напътствия или ако съм свободен ще го направя вместо него.
Също така ако някой има някаква проблеми свързани с wordpress, с радост ще се опитам да му помогна![]()
Здравей, колега!
Аз инсталирах платформата без проблем , но тъй-като за първи път ползвам вордпесса, имам чуденки де...
Например как да махна това "Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> " от бутна за коментари към пост тук
Благодаря! :beer:
Да, това е идеята и на самия форум тук.Готина е тази инициатива, вижте как се учим взаимно един от друг! Браво за усилията![]()
Изобщо не успявам да намеря този ред където и да е кода! :shock:Зависи от темплейта който използваш пробвай първо с това: външен вид > редактор > comments.php потърси някъде дали пише "Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> " ако го намериш преди да изтриеш тази линия копирай цялото съдържание и го запази някъде ако се наложи да го възстановиш сега изтрий линията (текста) ако след като я изтриеш ти се покаже някаква грешка копи пейстни кода от comment.php тук в темата за да ти кажа какво точно да изтриеш![]()
Изобщо не успявам да намеря този ред където и да е кода! :shock:
http://pochivkata.eu/2013/08/31/нощувка-в-гърция/
Под полето за коментар към темата долу тази гадина : Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
За съжаление не ги намирам (ползвам контрол и F) Ще се разровя в документацията на самата тема..
Благодаря, колега!