I71
Member
Решавам да се допитам до вашето мнение за разрешаване на една моя дилема. Преди няколко дни дори нямаше да се сетя да питам преди да споделя безплатен инструмент, който ползвам и ми е полезен. Но след словестните баталии от преди ден-два, не смея.
Давам пример, за да обясня:
Използвам безплатен инструмент и искам да го споделя с вас, защото смятам, че е удобен.
Но във Форума има представен платен инструмент и то, разработен от член на Форума. Той е представил своята разработка тук и най-вероятно е разчитал да привлече клиенти.
Питам ви как е колегиално да се процедира в тази ситуация. Платеният инструмент не е пробван от мен – логично, щом имам безплатен, който ме устройва.
Да споделя ли информацията си или да си я запазя?
Става въпрос за проверка уникалността на текст.
Давам пример, за да обясня:
Използвам безплатен инструмент и искам да го споделя с вас, защото смятам, че е удобен.
Но във Форума има представен платен инструмент и то, разработен от член на Форума. Той е представил своята разработка тук и най-вероятно е разчитал да привлече клиенти.
Питам ви как е колегиално да се процедира в тази ситуация. Платеният инструмент не е пробван от мен – логично, щом имам безплатен, който ме устройва.
Да споделя ли информацията си или да си я запазя?
Става въпрос за проверка уникалността на текст.