Инструмент за събмит по директории [EN]

VAsk0

Well-Known Member
Намерих един инструмент за събмит по директории. Попълва си всичко само, само ние трябва да си попълним капчата.
Можете да го свалите от тук.

От: Инструмент за събмит по директории [EN]

Тествал ли си го и има ли полза от него, защото за тее софтчета чета, че хем има ефект хем няма.

И да попитам сайт само на бг има ли смисъл да го блъскам в чуждоезични директорий е така само заради беклинка, а посещаемост от там нема да има то е ясно.

В момента го пробвам, добър и стилен дизайн има туула, полу-автоматичен е и е удобен, има и репорт. За сега ми върши работа, доволен съм, като има резултати ще пиша ;)

Може да си добавяш няколко тайтъла, както и дескришън, при събмита програмата си избира по случаен метод някое от всичките - много голям +++ :)

Последно редактирано:

Директориите са 4307, обаче незнам колко от тях работят.

Аз в момента събмитвам на PR2 съм го настроил, има някои неработещи и ги репортвам(има такава функция самата програма)

EDIT: Програмата е Free-trial, на 50 събмита вече иска да я регистрирам :D :D

Последно редактирано:

То ако си заслужава ,ще я платим няма ядове.Кви пари иска за рег?

Аз си го бях купил едно време, и артилкъл събмита и директори събмита но за съжаление спря да ми работи лиценза. Каза ха ми че лиценза бил за 2 години, имали много добра промоция да си го купя пак. Ебати педалите са ти тия. Отговориха ми след 2-3 седмици на въпроса защо не ми работи а и никаде не пишеше като си го купуваш че е за 2 години.

А дали един ключ може да се използва на повече компове- да си го делнем с някой ,ако има навитаци

Аз си го бях купил едно време, и артилкъл събмита и директори събмита но за съжаление спря да ми работи лиценза. Каза ха ми че лиценза бил за 2 години, имали много добра промоция да си го купя пак. Ебати педалите са ти тия. Отговориха ми след 2-3 седмици на въпроса защо не ми работи а и никаде не пишеше като си го купуваш че е за 2 години.

А доволен ли остана от резултата докато го ползваше?

Горе