Интервю със Симеон Дянков

От: Интервю със Симеон Дянков

Wow,в тази тема голяма селяния е настанала.Този,новият не го знам,но Мантаман,теб те имах за възпитан и начетен човек,а то какво излезе:mrgreen:.


СЕЛЯНИЯ ОТ КЛАСА...
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Найкс когато на някой са му слаби аргументите и премине в лични нападки нема как да се правя на гражданин :) - Даже като се замисля доста културно съм му отговорил.
А сега се сетих нещо да ви питам вие под комунист какво разбирате че май говориме за различни неща.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Дай да го караме по разумно, видимо няма кво се изпозлват селении, макар че някой хора от това разбират.

Манта, имах някаква вярва в теб, че ще ми отговориш, на въпросите, но уви толкова ти е нивота за знание.

Сега на нападките относно инвестициите (силно се съмнявам изобщо да разбираш това, което съм ти говорил, а и това което ще видиш), които ми отправи виж прикачения файл.

Това ми е отчета на последните позици, на нашата борса. Замъглил съм важните, неща от нива на покупка, от кой е купено разбира се и номера ми в Брокерската къща, такива неща сводобно в пространството не бива да летят. Да ти обясня, всичко, което ще видиш е реално, ако считаш че има манипулация иди и питай някой, който разбира и да ти каже мнението си. Възможно е и да ти кажа кои е номера на смекта ми, но след доста добро поведение от твоя страна ще се случи и на ЛС, но силно се съмнявам брокера да ти даде няква информация, шанса ти е в Централния Депозитар.

Относно, аргумента ти нямаше такъв, а и си знаеше своята историята - сегашните не струват и "крадът" касови апарати, някой папагал по-големи аргумети би изфабрикувал. От мен получи, редица аругументи, както и това което ти пращам сега да видиш.

Ти само ми отоговри, какво трябва да прави сегашното управление, при положение влиза в управление в най-голямта икономическа рецесия и с една корумпирана и бандитска администрация?!

И ми отоговри на въпроса от 2ра страница.

С изчерпателен икономически/политически отговор на дадените въпроси, ще се реабилитираш пред мен, а и пред доста други има и шанс да стане добра дискусия.
 

Прикачени файлове

  • Statement.jpg
    Statement.jpg
    70.7 KB · Преглеждания: 10
Последно редактирано:
От: Интервю със Симеон Дянков

Сега вече тона ти е по приемлив като изключиме съвсем малки лирични отклонения които ще се направя че не съм ги видял.
Не знам какво очакваш от мен да ти доказвам че и тези крадът (комисионерстват) като предишните, то не е необходимо защото е видимо - ЦЦ ненадейно забогатял с 500к и упорито отказва да каже от къде. ЛМ забогатял със 130к каза от къде но това въобще не му помогна да разсее съмненията.
Също така ако се разровиш във мненията ми ще видиш че никога не съм ги торил по дифолт а винаги е имало повод, като в случая с касовите апарати - за които ти все още не може да прозреш защо обяснявах че е абсурдно.

ПП
А относно тази картинка дето си постнал да ти кажа пък аз какво видях вчера на вилата. Бех решил на никой да не казвам ама нейсе.
Тамън се прибирах и гледам в гората нещо блесна отивам и какво гледам - Един мармот завива шоколади в станиол.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Манта, манта - неподготвен се изкаваш, но карай не очаквах друго да кажеш. Можеш спокойно да идеш, и си свалиш демо верися и да видиш кви са ти насрещните страни, нищо няма видиш. А ако имаш път към Варна, спокойно можем се видим и ти покажа, кое какво е, белкем се убедиш.

Видимо, не си отварял никога платформа, а и инвестиране ти е далечно, така че спирам по темата.

Супер, значи си можел да говориш. Относно касовите апарати, съм съгласен, бизнеса ще глътне вода, но така освен може се вдигнат събирания, не съм съгласен много в това малките пак ще направят нещо, ще стане нещо друго, което се цели. Идеята е че ще засекат и ще се наложи да се обметяват всички стоки, в митниците на бизнеса. Двама търговци, мои познати, точно от митниците си правят далавеите, дават рушвет и всичко е идеално, ама сега по трудно би било. Тези стоки,така не надейно се губят но както и да е.

Това, което ми стана смешно и ти писах, а от там стана дразгата е че си бизнесмен, и ако те накарат да сложиш един касов апарат, ще се изселиш от БГ, това ми стана адски смешното - бизнесмен, които трябва да даде 600 кинта, ще напусне страната. Ами, ако стане нещо и се наложи да имаш непредвидени/извънредни разходи кво правим?! Просто това което казваше, беше несъвместимо и смешно. Всяка действаща печеливша фирма има фонд непредвидими разходи и го подръжа.
 
От: Интервю със Симеон Дянков

Стига с тия касови апарати бе браче, вашите изпокрадоха стотици милиарди, източиха пенсионните фондове от последните 60 години, вие ми дъвчете касови апарати. Еми нали трябва да има връзка с НАП, вие измислихте ли начин да стане без да се сменят апаратите?
 

Горе