lastsentinel
Active Member
Понеже се местя в София и бих искал да попитам от кой интернет доставчик сте най-доволни. Става въпрос от тези, които оперират в центъра.
Последно редактирано:
Аз пък точно тях не бих ти ги препоръчал.Не съм от София,но бих ти препоръчал Blizoo .
Не съм от София,но бих ти препоръчал Blizoo .
На касите им винаги е опашка, абе не е доволен, на всичкото отгоре плаща сумати пари.
Някой да даде фиидбек за Нет1? Сега съм на пауър нет и съм много доволен, малко е скъпо, ама поне услугата е много качествена, съпорта също е 6, ама ще се местя и ми казаха че нямат покритие на новия ми адрес. В сайта им пише друго и ще се разправяме, че не ми е изтекъл договора, ама каквото - такова. Та има ли някой на нет1 и как им е интернета и телевизията, съпорта как е също, че мисля на тях да минавам. Гледам хвалят ги, пакетите им с телевизия са добре, можеш да си гледаш на колкото телевизора искаш, абе хубави са им условията. Може и някой друг да ми препоръчате ама като цяло -
Ментел/Мегалан - не искам. Бях 2 месеца при тях, бяха монополисти в квартала,друг доставчик не пожела да ме включи, защото тези им режели кабелите, правели мизерии и т.н, интернета беше прескъп а качеството повече от мизерно. Скоростта - ужасна, редовно спираше. С тия мизерници не искам да работя.
Булсатком - дядо ми ги ползва, вярно че е в село - страшна мизерия. Супер недоволен е от услугата. Все прекъсва, съпорта с дни го няма. На касите им винаги е опашка, абе не е доволен, на всичкото отгоре плаща сумати пари.
Виваком - в краен случай ще съм при тях ама нещо не искам да съм прекалено обвързан само с 1 фирма, пък имам 1-2 договора вече с тях.
Паурънет - отпада, нямат покритие.