От: Интернет пазарът у нас
Ама за какъв пазар говорите?? Пазар се прави на първо място от ПОТРЕБИТЕЛИ! И на второ място от хора можещи да направят всичко това, което не е в тази тема:
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=24617 Тоест, както се казва - не може с пръдня боя да се прави...или с гол гъз да идеш за таралежи.
Абсолютно нормално е пазарът (ако това може да се нарече пазар) да се държи от няколко групировки. Дори аз се учудвам, колко много са те - в предвид пазарната действителност - макс 1.5млн интернет бръмчалки. Всъщност, не се учудвам толкова, защото зная с каква идея са на този "пазар".
По отношение на ВАС. Е, вие с какво сте по-различни от губещите (тези които съм описал в линка). Какви са вашите проекти? Не смятате ли, че ако бяха ценни и перспективни, нямаше вече да са ви оферирали, било поради заличаване на конкуренция, било заради перспективността. Всъщност повечето от проектите ви ги знам, но наистина не виждам с какво РЕАЛНО могат да конкурират вече наличните... с какво аджеба ще ги преборите? С какво ще дръпнете пойнтера на юзера и ще го привлечете за редовен цъкач??!
Малко знам аз..но най-важното го знам:
излиза сайт за флаш игри - излизат още стотици
излиза новинарски - след него стотици (без никаква уникалност на НОВИНИ всъщност)
излиза сайт за "колективно" ахаха колективно, айде групаво е по-добре - излизат стотици тояги след това....
сайт за обяви ли?? - какво излиза след него
директории...каза ли някой директории
игри, комар, залози, шастие.... А ТИ ИМАШ ЛИ ПАРИ ЗА НАГРАДИ !!
порнетки...е те тука ме фанахте - тва връви винаги и колкото-повече, толкова-повече...може би за това и е забранено
ОК знам, че не си мислите, че се ебавам с вас, НО кажете реално с какво заслужихте и вашите проекти да бъдат поне толкова големи като на групите? Аз умувам по въпроса, но не виждам - 1во с какво те ви пречат и 2ро - защо вашите са по-добри, но някак нещо не могат да се реализират... може би пропускам нещо..., и ако смятате темата за сериозна ще ми отговорите сериозно, надявам се.
Сега се сетих... с един бръмчалник тук от форума си говориме за ролята на серпа по отношение на посещаемостта на сайтовете
Много хора са ревали, че ако изчезнат в серпа или им се намали индексът ще духат (или духат) супата много яко. Така, въпросът който задавам е - ЗАЩО?? Защо са зависими от серпа. Това означавали, че са посредствени и реално юзерът няма нужда от тях, след като единственият начин за интертес към тях може да бъде единствено предизвикан "случайно" чрез серпа?