Информация за Куриер

Martin Voinikov

New Member
Здравейте аз съм нов в този форум но ми трябва малко информация относно куриери
Значи трябва ми куриер през които аз мога да плащам пари чрез кредитна/дебитна карта или банкова сметка или Paypal и тези пари да могат да се вземат някък си в cash В Димитровград.
Благодаря предварително.

От: Куриер

Или куриер в Пловдив които работи до 8 часа през седмицата и да може да праща в Димитровград :)
Но отново да има вариант на плащане чрез карта или банкова сметка или Paypal :)

Забрави да кажеш кога трябва да са налични в Димитровград?
И нещо много странна схема си измислил!!! Не може ли ти да ги теглиш парите от банкомата и примерно по автобуса- те по принцип вече такива неща не правят, но шофьорите са май едни и същи до колкото знам /бил съм и в транспортния бизнес/ и както разбирам, ще е многократно - та ще се договориш с драйвърите :)

Еконт имат функция обратен наложен платеж която действа ТОЧНО така както го описваш.

Що ми се струва, че да ги занесеш на ръка ще е по-сгода?

е ми не ,защото аз нямам свободно време за това търся начин аз да го Пусна през Интернет и той да ги получи на ръка в Димитровград Това ми трябва

Що ми се струва, че да ги занесеш на ръка ще е по-сгода?
Човек от Пловдив да отиде до Димитровград и да се върне е около 5-10 лв. мисля че а в Еконт-а преди (като можех на ръка) за 5-10 лв. трябва да пратя 500 лв.+ :D което не се е случвало

Еконт имат функция обратен наложен платеж която действа ТОЧНО така както го описваш.
Значи даденото лице ще може да изисква от мен Обратен Наложен Платеж и аз ще мога да го платя през нет-а ?

От: От: Куриер

Значи даденото лице ще може да изисква от мен Обратен Наложен Платеж и аз ще мога да го платя през нет-а ?

Да ти приличам на служител на Еконт Експрес? Защо не звъннеш по националния им телефон (безплатен е) или не им пишеш във сайта (също е безплатен) или по-добре отидеш във един офис и разучиш нещата (също е безплатно)?

Горе