За пръв път да имаме 1:1 съвпадение на мнения. Само бих допълнил - да си по-малко търсещ внимание. То само ще те намери, ако си по-сдържан, полезен. Поне си добър, това се усеща, но не е достатъчно за жалост.Поредният обречен на провал проект.
Вместо да драматизираш, можеш просто да промениш поведението си - нещото, което дразни някои фоумни мембъри. Това означава: по-малко безсмислен контент. Тоест, да не пускаш нова тема за всяка мисъл, която ти мине през главата.
Не казвам чао, защото знам, че оставаш. Мен лично ме дразниш само в моментите, когато си доста напорист и досаден в търсенето на внимание.
Ако приемеш факта, че хората се вълнуват единствено от собствената си личност, ще ти бъде по-лесно да се трансформираш в полезен член на тукашното общество.
Смятам, че можеш да бъдеш полезен. Умееш да генерираш идеи, макар реализирането им да не ти се получава.
Добър ден.
Аха, абстинтенцията от този форум е сериозна. Всичко друго, което си написала е фейк. Но малко по малко напускаме.Поредният обречен на провал проект.
Вместо да драматизираш, можеш просто да промениш поведението си - нещото, което дразни някои фоумни мембъри. Това означава: по-малко безсмислен контент. Тоест, да не пускаш нова тема за всяка мисъл, която ти мине през главата.
Не казвам чао, защото знам, че оставаш. Мен лично ме дразниш само в моментите, когато си доста напорист и досаден в търсенето на внимание.
Ако приемеш факта, че хората се вълнуват единствено от собствената си личност, ще ти бъде по-лесно да се трансформираш в полезен член на тукашното общество.
Смятам, че можеш да бъдеш полезен. Умееш да генерираш идеи, макар реализирането им да не ти се получава.
Добър ден.
На парчета? Първо левия крак, после десния и те така те.Но малко по малко напускаме.
Да не би, задачата ти, да е да ме оставиш в този форум - защото това няма да ти се получи - кауза пердута. Ще забавиш с някоя друга идея напускането ми.На парчета? Първо левия крак, после десния и те така те.
И кое е фейк, бе пиле? Че пускаш нова тема за всяка глупост, която ти мине през главата? Че си търсиш внимание? Ми така е, ама няма лошо. Просто трябва да приемеш, че околните винаги имат по-точна представа за нас. Ние, хората, сме склонни да оправдаваме и най-тъпите си постъпки, така че не можем да имаме обективно мнение за себе си.
Честно казано ще ми липсваш. Дразнител си на моменти, но си си нашия шибан дразнител.Да не би, задачата ти, да е да ме оставиш в този форум - защото това няма да ти се получи - кауза пердута. Ще забавиш с някоя друга идея напускането ми.
Сега е момента да смените контакти и да задълбочите взаимоотношенията си. Използвай този слаб момент.Честно казано ще ми липсваш. Дразнител си на моменти, но си си нашия шибан дразнител.
До скоро!
Сълзи и сополи.Тука стана като изповедалнята на дедо поп
Форумът си има определена насоченост и таргет. Откровено фрийлансърски бизнес форум. Със сигурност-най престижния, и ако не това е думата, най-посещавания в тази сфера на дейност. Хора с различни опити и начинания, със собствени начинания, в повечето случаи любителски, но концентрирани в онлайн сферата. Извън това не искам да коментирам, за да не засегна най-вече Блинки, защото поне официално нямам данни да ми е навредил, а неофициално - кой знае...Честно казано ще ми липсваш. Дразнител си на моменти, но си си нашия шибан дразнител.
До скоро!