От: Искам да ми се добавят 1000+ продукта в opencart магазина
Ще копирам просто какво отговорих и на колегата samba,за да не се моря много
:
Имам в предвид така наречените Web scrapers,това са програми с които без да си програмист можеш да сваляш информация от други сайтове.
Тоест не да сваляш целите сайтове,както имаше на времето такива популярни програми сваляш си сайта и си го разцъкваш офлайн,а копираш точно информацията която ти е нужна.
Ето едно видео за да видите за какво точно става въпрос:
http://www.youtube.com/watch?v=FL_ZiLli3b0
Разбира се нужно е известно време докато свикнеш да работиш с подобна програма,но е по-добре от колкото да плащаш на някой да се мори 3 дни да ти сваля и качва тази информация на твоя сайт,аз примерно се уговарям с някой доставчици,казвам им направо,че ще им копирам сайта,а някой дори ми казват вземи си инфото от сайта ни така,че това си едно улеснение,защото не всеки доставчик ти дава XML файл с описания,линкове към изображения и т.н.т.
За мен една от най-интуитивните програми за подобен вид дейност е
Visual web ripper,работя с него вече няколко години и непрекъснато научавам за нови възможности,които не престават да ме учудват.
Интуитивен интерфейс,удобен за работа,широки възможности,малко цената му е дебела 300$,но ако ви е нужно често да го използвате си избива парата за нула време.
Имайте в предвид,че подобен вид услуга на Българския пазар,знам една фирма за сега която я предлага е от порядъка на над 1000 лв.,ако искаш програмата да си остане за теб+ инструкции за работа,така,че 300$ си е направо без пара,вижте на
сайта им и ще се убедите за какво говоря,за мен най-добрата програма от този род.
Еех трябва да ми дадат някои лев за реклама,толкова хубави думи казах
Линковете са Реферални