На такъв цървул като теб никой не продава нищо! Ти си ла*ното на форума! Добре е, че на всеки 2 седмици чакаш и ми даваш без повод РЕПИ, но по-добре си ги сложи отзад!!! Само така ще изпиташ истинско удоволствие!
П.С. Добре, че Блинки и Кул са ти "братовчеди"... иначе нямаше как да смърди толкова много този форум!
А ти домейни ли купуваш, Смешко ?! Имам чувството, че си грешка на Природата!!!
Нямам нищо против РЕПИ-те, но когато са дадени реално! А ти, помияр долен, чакаш само да минат 2 седмици и "даряваш"...
Виж какво, годините са ми доста повече от твоите, за да ме причисляваш към твоя пуберски екип. Нямам нищо лично против теб и не желая въобще да комуникирам и работя с комплексирани и психично обременени млади хора! Благодаря и си потърси друг "терен", за да си играеш и да привличаш чуждото внимание! За мен си безинтересен и скучен!
Абе, лаЙно комплексирано, като гледам ти си госпожичката на форума... Теб те толерират постоянно Админите, не мен или някой друг. Плюс това се обсъжда, че теб още те хранят мама и тати, а? Май ти си госпожичката и на форума и в къщи, само къде не са ти подарили още рокличка и панделки...
А колкото до насраните теми, намерил се кой да ми каже... :-o
Няма тема в която да си влязал и да не си я насрал, бедни ми Смехурко!!!
Бих те посъветвал: разбрахме че най-великото лайно на форума и вече престани да раздаваш РЕПИ без причина и да смърдиш по чуждите теми.
Отново ти казвам: Нямам нищо лично против теб, но не става ти да ме ебаваш и аз да си мълча. Просто приеми, че бизнес правя само с коректни и разумни хора, а ти нито си ми годините, нито на образованието, за да се занимавам с теб, пък за бизнес въобще не ставаш! Извинявай все пак ако съм те обидил, но размисли върху думите ми... Не разбрах само каква е твоята роля в този форум; Админ, Модератор, Спамер, Хейтър или Великият Диктатор ?!
Nandibandi.... ставаш за профайлър и психолог в ДАНС. Ако замениш израза "скута на мама" с "акаунта на баба" ще имаш 100% съвпадение на профила.
Nandibandi.... ставаш за профайлър и психолог в ДАНС. Ако замениш израза "скута на мама" с "акаунта на баба" ще имаш 100% съвпадение на профила.
Ти самият си го каза... Не се занимавай с глупости. Против!Ако някой прекалява и злоупотребява си има репорти.
Ето я и страницата на темата, където ме е обидил.Цитат Първоначално написано от uphero Разгледай мнение
Владко за пореден път се убедих, че имаш голям празен балон вместо глава.
Аз заради такива като това момче- авторчето и още 2-3ма спрях да пиша и да влизам. Като гледам, доста хора са направили като мен. Да си ги толерират админите, форума си е техен. Ето и коментара му стои:
Ето я и страницата на темата, където ме е обидил.
Аз такива- ако не ми е рода ще го изгоня, а ако ми е роднина, ще му тегля един бой и тогава ще го изгоня. Само този хейтър е изгонил поне 20-30 човека от този форум, ако тръгнем да гледаме и назад в годините, числото може да стане трицифрено.
Темата е за кофата, както и авторът и.
Грешен ти е подхода и не трябва да хвърляш знамето веднага и да си тръгваш. Погледни го от смешната страна, той и без това друга няма.
Най-голяма вина имат админите тук. Не защото не взимат мерки за едно комплексирано гневно на целия свят пубертетче, а защото в стремежа си да бъдат възможно най-толерантни допускат и други подобни индивиди да сипят пумията си.