Ееее не порасна и не се наигра.
И отделна тема си пуснал.
Ти в България ли живееш? Питам защото ако не си "туземец"..трудно ще ми разбереш мисълта!
Напоследък доста хора протестират по улиците и в интернет форумите и всички викат "Оставка" и "Долу" ...без значение на какво ... и хит в социалните мрежи са надписи "Аз МРАЗЯ безплатно и т.н." ....И всички много се кефят колко интелигентен бил този протест и деца имало и кучета и ..... Стори ми се странно съжителството между понятията "омраза" и "интелигентност" , но явно това е модерно , това е повикът на времето ....Хейтър е професия! А какъв е изводът за България? Ами елементарно - ние се обединяваме само когато мразим и срещу нещо, силни сме в група и тълпа и можем да минем през всеки и да го стъпчем само защото мисли различно ....и това било Демокрацията ??? Но да се върнем към нашите логистически въпроси. Ще ти опиша каква ми беше първоначалната идея за лого, която после ми се видя симпатично тъпа. Значи надписа е CREATIVO нали. Буквата "С" е изобразена с притворен лаптоп гледан отстрани. От лаптопа излиза кабел за мишка и изписва ръкописно studio и отива в една мишка, която всъщност е буквата "О" от "IVO" . "V" е два пръста знак Виктори. А "I" е перодръжка . Всичко това на металик фон. Пълен шиит нали? Да се използват буквите от името на фирмата ? Никакво въображение. Логото трябва да е някаква гениална плетеница от знаци в стил "за умният и намек стига" или "забранено за слепци" . Верно ли гледате Уимбълдън? Днес Цвети Пиронкова би здраво, Григор се поозори и добре че заваля, че губеше ( не е лесно да си гадже на Мария Шарапова ). Та Гришо доиграва утре в 13.30 бълг. време. Ще хвърля око на темата, но не сега, за да не сънувам кошмари! ( много съм чувствителен ....като всеки творец-дизайнер
. Чао