Тъй де, има една мацка, която ми е на сърце и отдавна съм и обещал да спре да ходи на работа, за да има повече време за мен. Та искам такъв сайт да заформя, разбираш ли.
Мислите ли че си струва? Сайта, не дамата :lol:
Дали могат да се изкарват прилични пари от нещо такова? Понеже съм мързелив и не ми се разработва нещо от нула исках да купя направо готов, ама криза - няма сайтове за продан. Какво ме съветвате да направя? Бих вложил 2-3000 лв. в нещо такова за рекламка и нешо подобно, даже не знам от къде да се почне де.
За стоката май е намерила откъде и как да се взима, тва е най-малкия проблем.
Е, според вас да се пробвам ли или ще се овътря пак яко
дайте съвети, аз ще разкрия подробности за оная тема - с лав машина, който помни отпреди няколко дни. Оставям на някой друг да я реализира, като ще му разкажа цялата идея :-o
Мислите ли че си струва? Сайта, не дамата :lol:
Дали могат да се изкарват прилични пари от нещо такова? Понеже съм мързелив и не ми се разработва нещо от нула исках да купя направо готов, ама криза - няма сайтове за продан. Какво ме съветвате да направя? Бих вложил 2-3000 лв. в нещо такова за рекламка и нешо подобно, даже не знам от къде да се почне де.
За стоката май е намерила откъде и как да се взима, тва е най-малкия проблем.
Е, според вас да се пробвам ли или ще се овътря пак яко
дайте съвети, аз ще разкрия подробности за оная тема - с лав машина, който помни отпреди няколко дни. Оставям на някой друг да я реализира, като ще му разкажа цялата идея :-o