TipTop-Support
New Member
Здравейте , казвам се Мартин и съм амбициран от идеята да започна онлайн търговия посредством различни методи . Планът ми е следния като за начало смятам да стартирам с '' дропшипинг '' за да натрупам средства за развитие на бизнесът ми . На втори етап смятам да започна търговия на стоки като ги закупувам на едро и продавам на по изгодна цена ( това ще стане до 3 години ако всичко върви по план.) Нуждая се от помощ не разполагам със средства за скъпи адвокати и правни насоки . Имам пари колкото да регистрирам една фирма и ЕВЕНТУАЛНО! да регистрирам някоя друга препродажба под 50-100$.
Знам може да ви е смешно че от нищо искам да направя нещо , но наистина съм готов да се трудя здраво за да изградя мой собствен бизнес от 0-та.
Моля някой компетентен и запознат по тези въпроси да ми каже каква фирма трябва да регистрирам за онлайн търговия ( дропшипинг от Амазон към Ибей ).
Очаквам правните ви мнения и препоръки . Също тъка искам предварително да ви Благодаря за отделеното внимание. Вярвам че някой ще намери 10-15мин. за да ме светне как стоят нещата
Поздравявам ви с пожелание за успехи! : Мартин Петров
Знам може да ви е смешно че от нищо искам да направя нещо , но наистина съм готов да се трудя здраво за да изградя мой собствен бизнес от 0-та.
Моля някой компетентен и запознат по тези въпроси да ми каже каква фирма трябва да регистрирам за онлайн търговия ( дропшипинг от Амазон към Ибей ).
Очаквам правните ви мнения и препоръки . Също тъка искам предварително да ви Благодаря за отделеното внимание. Вярвам че някой ще намери 10-15мин. за да ме светне как стоят нещата
Поздравявам ви с пожелание за успехи! : Мартин Петров