От: Искам направата на електронен магазин !
Тук не трябваше да има подигравки, човекът не е уеб програмист и вероятно не се е сблъсквал с такова нещо, затова е написал такива неща. Просто написването от нулата на система за управление на съдържание (CMS) e много сериозна задача. Това е нещо, което иска много работа, много осмисляне, много технологично време и струва много пари. Трябва да имате много сериозни аргументи, за да искате да Ви се направи CMS от нулата.
Според мен е безцелно, при положение, че има добри системи.
Няма нужда да откривате топлата вода. С какво Вашия къстъм CMS ще е по-добър от един готов, правен в продължение на години от много програмисти, тестван на хиляди сайтове, изпипан и с много модули за допълнителна функционалност?
Една хубава система с качествен дизайн (т.е. дизайн правен изцяло от нулата - за Вас, не готов темплейт) и Mod_Rewrite (това е функция на уеб сървъра, която прави адресите на страниците да изглеждат така: /furniture/wooden/chairs, а не view.php?page=35477&category=4526), и съм убеден, че никой няма да познае коя готова система го движи
Просто въпрос на много добър дизайнер, качествен програмист и известно време работа, за да се изпипа всичко.
Т.е. няма нужда да се дават 3-4к за няма нищо и да чакате месеци. Това е все едно аз да си платя на някой, за да ми изработи къстъм двигател, скоростна кутия, каросерия и всичко останало по колата, която да е подобна на Мерцедес. При положение, че мога просто да си купя Мерцедес.
като най- евтнино ще излезе платите на някой начинаещ да се научи как се инсталира темплейт и се подкарват модули зе епей, пейпал
(не го препроъчвам) или да си ги инсталирате сами (според опита със сайтове) ако нямате пак не го препоръчвам...
Не съм пускал система за електронен магазин и разплащания, но според мен не е работа за начинаещ. Начинаещите могат да се упражняват върху някой училищен сайт или друго несериозно нещо.
Когато се прави бизнес сайт, никой няма да седи и да чака някой да се учи върху сайта му, а ще иска той да работи и да е направен професионално. На начинаещ може да му отнеме повече от година, за да проумее някои неща. Вероятно начинаещият ще трупа опит по метода на пробите и грешките, така че когато след време стане добър, ще открие много недостатъци на работата си.
А по текста в обявата съдя, че колегата няма да се справи сам с пускането на системата.
Поздрави и успех!