Някой купи ли ти домейн???vetzkov каза:искам някой с кредитна карта да ми купи домейнче че имам страхотна идея ама за сега ще я запазя за себе си та ако има добри хора в тоз форум нека драснат - ще се оточниме , а ако не ви е срам и комисионна ще договорим аххаха айде чакам зов :wink:
inviSible каза:Някой купи ли ти домейн???vetzkov каза:искам някой с кредитна карта да ми купи домейнче че имам страхотна идея ама за сега ще я запазя за себе си та ако има добри хора в тоз форум нека драснат - ще се оточниме , а ако не ви е срам и комисионна ще договорим аххаха айде чакам зов :wink:
Аз пък сам чувал че хост.бг не го уважават много незнам защоvitohol каза:Бате защо не си купиш сам домейн. Може да го поръчаш от host.bg и да платиш по хиляди начина. Не е нужно да имаш кредитна карта.
Ако нямаш пари това е друг въпрос -.info са ти $1. Иначе и ние сме пълни с идеи като магаре с прадня хахаха. Така че не се чуди, че никой не ти отговаря.
Както ICN.bg, така и Host.bg са строго монополизирани и се интересуват повече от парите, отколкото клиентите си. Поне това е общоприетото мнение в българското интернет пространство.inviSible каза:Аз пък сам чувал че хост.бг не го уважават много незнам защо
докарай ми хора в тоя чат:vetzkov каза:а ако не ви е срам и комисионна ще договорим аххаха
http://me4ki-struvnici-s-golemi-cici-i-vulci-edinaci-s-golemi-patlaci.info/
Аз си намерих 2 .com мн хубави по моята тематика само трябва да реша кой да зема ма малко мее страх да ги кажа да не земе некои да ги земе за това чакам да се консултирам с Blinkyvitohol каза:.инфо домейните имат заначение за SEO. Всички спамери си купуват текива защото са по евтини. Но като нямаш пари става и с такъв като за начало.
Искам да ми пратиш идеята за сайта по ЛС и какъв домейн искаш. Все пак няма да инвестирам в нещо, което дори не знам дали ще има бъдеще.vetzkov каза:радвам се че темата стана дискуция , но все пак някой няма ли да ми помогне (освен предложението на деян)