lastsentinel Active Member 11 Септември 2010 #21 От: Искам професионален сайт! Към кого да се обърна? Хахахахаха вече ще гледам всяка тема от кога е
ThinkFast New Member 12 Септември 2010 #22 От: Искам професионален сайт! Към кого да се обърна? Noke каза: Само аз ли забелезАх че темата е отпреди 2.5 години? Увеличете... И аз я забелязах, ама викам да не се обаждам за да не я ъпвам допълнително.
От: Искам професионален сайт! Към кого да се обърна? Noke каза: Само аз ли забелезАх че темата е отпреди 2.5 години? Увеличете... И аз я забелязах, ама викам да не се обаждам за да не я ъпвам допълнително.
ThinkFast New Member 13 Септември 2010 #24 От: Искам професионален сайт! Към кого да се обърна? То като гледам два дена не сте се спрели и вече няма толкова значение, така или иначе за тези два дена сте напълнили повече съдържание отколкото колегите през '08-ма
От: Искам професионален сайт! Към кого да се обърна? То като гледам два дена не сте се спрели и вече няма толкова значение, така или иначе за тези два дена сте напълнили повече съдържание отколкото колегите през '08-ма