В форума има 8 платени трола дето подкрепят правителствотоСещам се поне за 3 ....
И още 5-6 милиона които са останали в България
Същите тия 5,6 милиона сами са си ги избрали. Много странно как искаш някой хем да те управлява, хем да е в затвораИ още 5-6 милиона които са останали в България
Не иска да ни управлват, иска (и аз) да влязат в затвора и никога да не излязат. Да станат там любовници на някой и да си заживеят мирно и тихо.Същите тия 5,6 милиона сами са си ги избрали. Много странно как искаш някой хем да те управлява, хем да е в затвора
Ами то те партиите в парламента си възпроизведоха двойници и са готови за новите избори, давайте пак да гласуваме. Има нови избелени лъжливи циганки голям избор
Да, вече Пеевски си има Дудук. Нищо, че на неговия свири една руса заспа.![]()
Ако питате мен, трябва някой да ги изведе с оръжие от там. Тия няма да се дадат така лесно. Лошото е, че и следващите са се заредили зад тях. Дебнат тези да изпуснат кокала, че да го захапят. Ей така, все едно и също.
Не знам къде го четох, но една българска ясновидка, беше казала, че ще дръпнем много силно, когато се отцепят Родопите и минат към чужда територия - Турска. Тогава ще стане голям обрат в мисленето ни и без кръв ще се правят революции и от тогава следва нашия възход.
Това последното ме притеснява, че го мислиш, нали сме в Европа как така ще ни цепят територията
БСП и нейното протеже Орешарски не стават и за чеп за зеле. И не защото аз така мисля, а по техни собствени думи. Кафявите панталони за пореден път в рамките на 200 дни признава, че нямат никакъв управленски капацитет.
Боровец, Орешарски: Бизнесът се въздържа от инвестиции заради вероятността ГЕРБ да се върне на власт.
Ами за чий тогава искате да управлявате?