От: Искате ли да живеете на село?
Абе във Варна просто всеки месец нова простотия, я някой нов строеж ще започнат в радиус от 50 метра, я някой ще слуша "Славито" ужасно силно, а от 3-4 месеца се е заселила някаква студентка селяндурка отсреща и дъни яко музиките все едно е на нивата на баща си, яко чалга и всякакви простотии, ама изобщо не се съобразява с никой, че и си припява. Това във Варна, а сега съм в София по работа по един проект, и няма такъв стресов живот. От Варна знам шофирането не е весело, ама тука е още по гадно защото пешеходците и шофьорите са още по нервни и безумни, да не говорим за тая синя зона. Само разни хора се тълпят наляво надясно и не знам за какво работят - явно да да си плащат бензина, такситата, цигарите, кафетата и алкохола без които живота тука не функционира. Не знам защо ще напусна малък град със заплата 500лв където нямам никакви разходи и ще дойда в София да взимам илядо лева, при положение че 500лв са ти разходите за щяло и нещяло - имам предвид масата, която се тълпи в София. Пара има навсякъде, даже в малките градове е по-лесно да си предприемач защото с Интернет света вече е глобален пазар. Пари има във всичко, дори и съчки да продаваш има пари, сега зависи какви съчки и как и на кого, но не мисля да изпадам в подробности и наистина имам предвид съчки, като казвам съчки.
Има хора по селата и малките градове много щастливи, всеки по-умен си е хванал нещо, я да отглежда нещо, я да събира нещо, ако щете и цял ден злато да промиваш от някоя река примерно.