От: Искате ли да печелите пари онлайн, без инвестиции и без никакви познания?
Мале, 3 страници глупости.
Маце, добре си направила, че си избягала от тук. Може ли да ни спамнеш с 10 глупави постове, само и само да си пуснеш сайта, за който тук има (в случай, че си си направила труда, а ти явно не си) 100 теми, и как хора занимаващи се с това са гризнали дръвцето, а и не само. На мен ми се струва, че са го и пояздили диво и буйно. Второ, права си - в България сме, редно е да пишеш на кирилица, а не като пубер със силно проявено акне. Ако това ти е стилът, препоръчвам ти сайтове като vbox7, zamunda и подобни. Там ще ти е ОК. Там админите 5 пари не дават , ако ще и за майките им да пишеш. Тук си има и правила, като навсякъде. Така, че принцесо моя, ти май си за хранилка, не ние. Замисли се, 7000+ човека се понасят тук, само ти не го правиш. Аз лично бих потърсил проблема в себе си.
Приятелски съвет. Следващия път като храниш тези, които не ходят в чужбина да мият чиниии да слугуват, се замисли права ли си или не. И ако забеляза, сладур, хората се закачат с теб на темата, на която си писала, а не на лична основа, както ти направи. А и тук е 100 пъти по-добре. Да им гледам на ония кривите нации социалните проблеми. Лиглювци, май си поприхванала нещо от тях.