Само да не е някакво пиянско да се отрежем и после да не знаме каде сме.
Евалата, бате. И ние ще те очакваме да знаеш. Бройте и мен....Аз идвам !!!!
Ти и миналият тъп щеше да дойдей, айде да видиме дали поне този път ще се видиме и запознаеме.ехааа почти си помислих че заради мен я правите много се радвам че ще се видим ,защото блинки като каза нещо от сорта на края на лятото и ми стана лошо. ТАМ СМЕ!
ем знам ама бях командировка със старата работа "бийп" , но този път да съм жив и здрав само ще се видимТи и миналият тъп щеше да дойдей, айде да видиме дали поне този път ще се видиме и запознаеме.
Иначе след края на месеца, ще видиме бройката и ще го организираме както ние си знаеме. Само да спомена че всеки едни е добре дошъл и пак ще се повторя, че много инфо ще се размята по масите, да знаете.
Иначе след края на месеца, ще видиме бройката и ще го организираме както ние си знаеме.
Еми за сега сме около (грубо казано) 10-тина човека проявили желание. :wink: Предполагам че ще се съберем доста хора този път, като всеки ставаме все повече и повече. И теб те броиме вече, няма връщане назад.Е края на месеца е много скоро... само не знам как ще се преброим желаещите да дойдем
Аз също ще дойда.
ЙДЕ ДЕ...Дано да се организирате от тем, но и да се - идвайте. :wink:Някой от Ямбол няма ли да отиваме :lol: ?
Ти и миналият тъп щеше да дойдей, айде да видиме дали поне този път ще се видиме и запознаеме.
Иначе след края на месеца, ще видиме бройката и ще го организираме както ние си знаеме. Само да спомена че всеки едни е добре дошъл и пак ще се повторя, че много инфо ще се размята по масите, да знаете.
Значи от одавна не сме се виждали и затова предлагам в началото на другият месец, след великден и гергиовден, да направим среща и да се видиме отново, ако има желаещи или други предложения моля споделете