Искам да ви се похваля. Някой стигал ли е 50% обхват, на публикация, без снимка ?
Под 50% имам в предвид - обхват половината от харесалите страницата :|:beer:
Честито, страничката ти е малка нали?
150 харесвания. Благодаря
Първото изречение не го разбрах ама айде. За второто: Ако става въпрос за описанието на сайта под малката снимка. Да можеш да го промениш и при 1 харесване на страницата. Има изискване за дължината му и ако си напляскал някакъв дълъг текст, не го запаметява.
май не ме разбра страницата вече има 180 харесвания, но просто съм написал някакво тъпо описание не изглежда добре (поне е на кирилица) и искам да го сменя, но просто не ми дава.. цъкам си записвам го цъкам ОК и пак се връща на същото
Та затова питам дали само аз имам такъв проблем
Дайте някаква идея за по-бързо разпространение на страница - освен спаменето по групи и други страници - доказан, ама не достатъчно лоялен метод...
Имам много страници,във всички е еднакво,кънтента,който се качва обаче е различен.На повечето е през Hootsuite, но има и такива,които се поддържат ръчно,и в двата случая се наблюдава спад.Или ми покажи страницата, или само ще гадая. Може да има няколко прични:
- бъг във фб
- кофти постове
Или ми покажи страницата, или само ще гадая. Може да има няколко прични:
- бъг във фб
- кофти постове
Влизаш във "s4s" групи и започваш да разменяш линкове като този вариант не е много добър тъй като след това тези харесвания 50% от тях дори и повече не работят, но все пак става това е безплатния вариант, другото е да си платиш
КАКВО е s4s бе аматьор (като ше се равиш че помагаш - обяснявай като хората) ?