идея
Active Member
От: Искаш съвет за Фейсбук - питай тук
Въпреки враждебния ти тон, Благодаря за подробния отговор.
Мисля, че така може стане вече добра дискусия, в която може да се разцъкат детайлите. Надявам се да е полезно за всички.
Да. Съгласен съм, че отнема много време. За това спор няма.
Да има ограничения, но предложението ми за няколко, което се разбира 3-4 до 6-7 профила.
Ограничението е за 100 приятели на ден. Но аз бих препоръчал не повече от 50 покани на ден.
Имал съм профил събрал 2500 приятели за два месеца без да е блокиран нито веднъж.
Точно за това говоря, колко е ВАЖНО ДА СЕ ПОДГОТВИ добър профил.
Да, може да си купиш страници или профили на ниска цена с много фенове-боклуци или или над 70% недействителни, а може и с 100% недействителни, правени с цел единствено да се продадат за 10лв.
Но за какво са ти те ?
Ако искаш да събереш реални, потенциално-готови-да-купуват-скъпи-продукти хора не става със страници за 10 лв.
Въпреки враждебния ти тон, Благодаря за подробния отговор.
Мисля, че така може стане вече добра дискусия, в която може да се разцъкат детайлите. Надявам се да е полезно за всички.
Да. Съгласен съм, че отнема много време. За това спор няма.
Да има ограничения, но предложението ми за няколко, което се разбира 3-4 до 6-7 профила.
Ограничението е за 100 приятели на ден. Но аз бих препоръчал не повече от 50 покани на ден.
АКО ПРОФИЛЪТ Е НАПРАВЕН ДОБРЕ , може изобщо да не се стигне до блокиране.Могат да е канят до около 40-50 приятеля на ден. След това, блок за опр. период, ако не и доживот .
Имал съм профил събрал 2500 приятели за два месеца без да е блокиран нито веднъж.
Точно за това говоря, колко е ВАЖНО ДА СЕ ПОДГОТВИ добър профил.
Я да видим... във форума има колеги, които предлагат 1000 фена - активни за 10лв. Значи, за 330лв, могат да се вземат 33 000 фена, вместо заветните 1 400 или 5 000..
Да, може да си купиш страници или профили на ниска цена с много фенове-боклуци или или над 70% недействителни, а може и с 100% недействителни, правени с цел единствено да се продадат за 10лв.
Но за какво са ти те ?
Ако искаш да събереш реални, потенциално-готови-да-купуват-скъпи-продукти хора не става със страници за 10 лв.
Последно редактирано: