Така е отначало. Феновете ще растат, но риича няма да се увеличава пропорционално.Направих нова страница, вече към 200 фена, само истински. Малко по малко растат.
Новата рийч 30-80 от 193 фена
Старата рийч 170-300 от 7987 фена
Това нормално ли е?
При промотиране на фейсбук страница срещу всяка сума пише средно колко души се очаква да харесат.
Въпросите ми са:
- Реални ли са тези потребители (може и тъпо да звучи, но все пак..)
- потребителите наясно ли са, че харесват страницата ми или фейсбук им я харесва автоматично или не отговаря на интересите им по един или друг начин (отново може да прозвучи тъпо и нелогично.. все пак даваш парите на фейсбук а не на някой случаен)
- Само при харесване ли ми тегли пари от вложената сума (или там както се води - баланс/бюджет) или е на ден? Например ако за цял ден никой не прояви интерес да хареса това означава ли, че пак ще ми вземе инвестираните пари за деня?
Ако ме питаш, не се занимавай. Супер неефективна е рекламата от ФБ и цените са в пъти по-високи от лайкджакинг. Е, ако искаш да са строго таргетирани, предполагам нямаш друг избор.При промотиране на фейсбук страница срещу всяка сума пише средно колко души се очаква да харесат.
Въпросите ми са:
- Реални ли са тези потребители (може и тъпо да звучи, но все пак..)
- потребителите наясно ли са, че харесват страницата ми или фейсбук им я харесва автоматично или не отговаря на интересите им по един или друг начин (отново може да прозвучи тъпо и нелогично.. все пак даваш парите на фейсбук а не на някой случаен)
- Само при харесване ли ми тегли пари от вложената сума (или там както се води - баланс/бюджет) или е на ден? Например ако за цял ден никой не прояви интерес да хареса това означава ли, че пак ще ми вземе инвестираните пари за деня?
Ако ме питаш, не се занимавай. Супер неефективна е рекламата от ФБ и цените са в пъти по-високи от лайкджакинг. Е, ако искаш да са строго таргетирани, предполагам нямаш друг избор.
Глупости, платена реклама достига хубав reach + това е 100 процента реален, но все пак се плаща
Да, ако двете страници са с еднакви имена, то тогава има опция да бъдат слети.
Искам да попитам някои за съвет относно феисбук.Които иска да ми помогне моля да ми пише на лично!