Искъм да докладвам сайт за голяма измама в гоогле как да го направя?

От: Здравейте помогнете ми моля спешно е

тая фирма е на някакъв пич от дп ако искаш намери го там - не е самата активност м др hххp://forums.digitalpoint.com/member.php?u=102139

не си първия, който се е оплаквал в дп от него

по принцип като видиш, че нещо е UNLIMITED трябва да проверяваш малко по-подробно

Като им гледам офертата всичко е дъ бест ъв дъ бест
Domains Allowed UNLIMITED!
Parked Domains Allowed UNLIMITED!
Sub Domains UNLIMITED!
FTP Accounts UNLIMITED!
MySQL Databases UNLIMITED!

м др happyslacker е абсолютно прав - неспазването на общите условия си е достатъчно основание за закриване на акаунта, само че нормалните компании поне ти драсват един мейл

Не е проблема там след дълго малчание от съпорта им казаха че от моя сайт идва спам а другия сайт за които говори happyslacker не там тои е в българия. Както и да е за пък ще си ги докладвам за фишинг в гоогле.

Сайта които ме измами е bounceweb.com това е хостин компания платих за една година близо 150 долара за хоста след 1 месец ми спряха хоста и не ми дават никакво обеснение защо ми е спрян хоста.

И за това нещо писа писмо до хамериканското посолството и Барак Обама ли?:lol:
Те там с измамени от хостинг компании се занимават ша знаеш. :)

PS: Толкова ли нямаше свестни хостин компании, че на измислени се нахвърли?

Последно редактирано:
От: От: Здравейте помогнете ми моля спешно е

И за това нещо писа писмо до хамериканското посолството и Барак Обама ли?:lol:
Те там с измамени от хостинг компании се занимават ша знаеш. :)

PS: Толкова ли нямаше свестни хостин компании, че на измислени се нахвърли?

Аз писъх за да ми олекне а те дали ще направят нещо незнам. А моного ме е яд като се изправи някои тъп американец и изкара всички българи и руснаци най-големите пирати в света.

Не е проблема там след дълго малчание от съпорта им казаха че от моя сайт идва спам а другия сайт за които говори happyslacker не там тои е в българия. Както и да е за пък ще си ги докладвам за фишинг в гоогле.

Защо трябва да лъжеш след като искаш помощ??? happyslacker говори за клипчетата, дето са ти в подписа, а ти викаш, че ги хостваш в България? И най-гламавият веб мастер може да кликне на "Web Hosting Support" и да види, че всъщност хостваш на сайта, заради който ще мяучиш на Обама (или арменския поп).

Не лъжа подписа в саита е друг съжалявам но наистина саита с клипчетата ми се хоства в България на нает сървар http://www.prohost.bg/server/ тук се хостав подписа е стар ще го оправя.

Не лъжа подписа в саита е друг съжалявам но наистина саита с клипчетата ми се хоства в България на нает сървар http://www.prohost.bg/server/ тук се хостав подписа е стар ще го оправя.

като те гледам много хубаво си подбираш хостинг компаниите. Не съм ползвал prohost и нямам никакви лични впечатления но при търсене във форума попаднах на две теми - тази е основната http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=12923&highlight=pr0host

нямам идея дали обвиненията са заслужени (като гледам темате е от coolice и доста се съмнявам да е просто израз на кофти настроение) и дали прохост са подобрили обслужването си (м др не съм чел темата) фактът, че във форума има две теми с откровено негативно отношение дори прегледани по диагонал би трябвало да те накара да се замислиш

Горе