Рагледах го сайта, стана ми ясно. Пишеш си обявя, че изработваш нещо, и чакаш някой да ти поръча. Би било много трудно, там вече са се наредили хора, с изключителен рейтинг на първите страници, а ти ако пуснеш тема ще те набута назад.
Пожелавам ти тогава да си следващия Марк Зукърбърг, щото ще трябва да те разочаровам, конкуренция има навсякъде и е голяма.
Пълно е с хора, които искат да са spoonfeeded, ама няма как.
Трябва сам да търсиш, да се интересуваш и да имаш желание да успееш. Всичко зависи от тебе. Реално, за да не можеш да постигнеш целта си от 200лв/месец, то причината си ти и това, че те мързи.
Аз ти давам пример за fiverr, тъй като е най-лесно и аз съм го доказал за себе си, като свалих от инстаграм 1000 снимки за 2 мин, архивирах ги и почнах да ги продавам за 5$, като профила ми беше с 2 ордера преди това и 2 негативни рейтинга, тоест аз почвам с 0% рейтинг. За месец мисля, че изкарах към 100тина долара от 1 гиг с такъв убит профил. Ако
реално беше взел на сериозно идеята, вече щеше да си научил, че има групи за feedback for feedback, където можеш да си направиш профила с "изключителен рейтинг".
Варианти да правиш пари онлайн има много, но са малко хората, които успяват да ги намерят, а още по-малко са хората, които не ги мързи да ги пробват и развият.
Или не си гладен, или нямаш амбицията и дисциплината, за това не успяваш.
Чети, търси рано или късно ще успееш. За теб би трябвало да е достатъчно само думата "fiverr", "CPA Marketing", "Social Networks Growth" и от тука нататък ти да си проучиш сам и да започнеш от някъде.
Take action.