От: Истинското лице на "санирането подкрепяно от ГЕРБ и спонсорирано от ЕС
искам гъзпром на ни санира, и безплатен гъз за всеки дом!
ИСКАМ КОМЕНТАРИ
искам гъзпром на ни санира, и безплатен гъз за всеки дом!
ИСКАМ КОМЕНТАРИ
Истенски демокрад :lol:искам гъзпром на ни санира, и безплатен гъз за всеки дом!
To темата е от предишното му управление на боко, иначе да... странни приоритети, при положение, че кризата е голяма...
Попитай някой гербав като бърнх - и аз го питам - хайде бърни - спечелихте изборите, нали се хвалиш, като че ли е личен успех - кажи за тези проблеми, или вие не ги виждате тези проблеми? коментирай как ще ги оправяте? вие сте на ходКТБ си отива с парите на хората, здравеопазването и най-кофти, все повече емигрират младите, образованието отчита спадове при кандидатстудентите и учениците след 8ми клас, безработицата е висока за уж развиваща се икономика, селата запустяват (заради безработицата), полицията я няма никаква, прокуратурата е една никаква. Тоя магистрали и саниране? Що за прост човек си? Знам, че е по-лесно да направиш магистрали от парите на хората, но някак трябва и хора да има след време, че да им вземеш от парите.
Аз писах в предишната тема, идеята на ГЕРБ е абсурдна. Ще правят фонд с 2 милиарда лева, които ще дойдат неизвестно откъде и две години ще санират безплатно жилищни блокове. Тоест, фондът поема 100% от разходите. Това няма как да стане с европейски пари, тъй като оттам има изискване за съфинансиране. Европа никога не финансира нищо на 100%. Тогава откъде ще дойдат парите? Те не знаят как да намерят пари за обезщетяване на вложителите от КТБ, а тръгнали да обещават 2 милиарда за безплатно саниране. Да не говорим, че подобно нещо да го предлага дясна партия е абсурдно. Това е лява политика.
Попитай някой гербав като бърнх - и аз го питам - хайде бърни - спечелихте изборите, нали се хвалиш, като че ли е личен успех - кажи за тези проблеми, или вие не ги виждате тези проблеми? коментирай как ще ги оправяте? вие сте на ход
Ще ги оправиме като не назначаме Пеевски за шеф на Данс и като не банкрутираме банки - това са първите стъпки.Попитай някой гербав като бърнх - и аз го питам - хайде бърни - спечелихте изборите, нали се хвалиш, като че ли е личен успех - кажи за тези проблеми, или вие не ги виждате тези проблеми? коментирай как ще ги оправяте? вие сте на ход
Ама аз за това говорих... като ще са с преференции нека да са пълни преференции.Бат Сали е новият Пеевски. Вече почнаха и протестите.
Ще ги оправиме като не назначаме Пеевски за шеф на Данс и като не банкрутираме банки - това са първите стъпки.
Ще ги оправиме като не назначаме Пеевски за шеф на Данс и като не банкрутираме банки - това са първите стъпки.
Виж как си задал въпроса ?Ти усещаш ли, че си единствения простак в целия форум, който говори от името на дадена партия в множествено число = "ще ги оправиме" - какво ще оправите бе , смешна история... аман от пропаганда.
Цял ден висиш в раздел Политика и пускаш тема след тема и после ревеш за пропаганда ? Що за глупаво заблудено магаренце си ти ? Изборите минаха - народа каза кой иска да управлява. Ходи реви в банята и не занимавай целия форум с душевните ти терзания , колко лошо са Герб пък са 1ви с 2но повече проценти от останалите.коментирай как ще ги оправяте?