alabam4eto
Active Member
От: Историята около Zamunda.net / Zamunda.se
И една опция уведоми ме когато филма излезе с по добро качество не би била излишна
И една опция уведоми ме когато филма излезе с по добро качество не би била излишна
Защо не пишеш на екипа? Едва ли ще възразят на подобно предложение. На мен също ми се струва добра идея. В момента подобни торенти си ги складирам в една папчица в компютъра и е доста неудобно, така че това ще е наистина доста полезна функция.
А защо просто не ги добавите в списъка за сваляне, без да ги теглите?
Добавянето на система за нотификации доста би подобрило UX'а, но от друга страна това ще намали трафика и импресиите => кликовете по рекламите. Няма да е лошо, ако Замунда леко "помяза" на социална мрежа(hug'че за ълподера, споделянето на торенти с други потребители(като fb share), списъци/групи с торенти и прочие, и прочие).
Проблем 2 е отдавна решен в САЩ. Не вкарват в затвора, а слагат огромни глоби. Проблем 1 също не ги вълнува. Глобиха някакъв студент няколкостотин хиляди долара за десетина песни.
Проблем 2 е отдавна решен в САЩ. Не вкарват в затвора, а слагат огромни глоби. Проблем 1 също не ги вълнува. Глобиха някакъв студент няколкостотин хиляди долара за десетина песни.
До преди 2 години +- Замунда нямаше забрана за достъп от чужбина. Тогава имаше проблеми с натоварването на сървъра и май това бе причината да спрат достъпа за чужбина. Не съм на 100% сигурен че е точно така но щом сега са е отворили, явно има защо и може и да не е само от лакомия.... Ще видим какво ще стане.Всъщност единственото, което спасяваше Замунда до момента беше това, че не се вижда отвън. Отворят ли достъпа на потребители от целия свят със сайта е свършено или най-малкото ще конфискуват домейна. Въпрос на време е ако наистина вече се вижда и отвън.
До преди 2 години +- Замунда нямаше забрана за достъп от чужбина. Тогава имаше проблеми с натоварването на сървъра и май това бе причината да спрат достъпа за чужбина. Не съм на 100% сигурен че е точно така но щом сега са е отворили, явно има защо и може и да не е само от лакомия.... Ще видим какво ще стане.
Забраната е от толкова, две години, защото си спомням как една приятелка от съседна Гърция се оплака, че са и спряли достъпа. Случи се точно тогава. Причината е, че там е забранено повече от тук, както и това, че сървърите не поемат трафика, който трудно се продаваше през Гаргата на бг рекламодатели. Ама сега има ли достъп от чужбина? Мисля, че още е кътнат. Но след "раздялата" не знам какво се случва.
От доста времв не съм минавал натам. Вече не свалям нищо, а и за филми вече не гледам от там. Някой по-запознат да сподели. Как са им рекламите?