Изтрий го като прочетеш, ама си смени аватара, не е добре за корпоративния имидж, надали търсиш стилови заемки от BHW.И при мен двете са си ОК. Какво става сега...Линкус още нещо да сподели с нас?
Изтрий го като прочетеш, ама си смени аватара, не е добре за корпоративния имидж, надали търсиш стилови заемки от BHW.
Поздрави
ПРИ НЯКОЙ ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИЦИ "ZAMUNDA.NET" МОЖЕ ДА НЕ ОТВАРЯ!!! ИЗПОЛЗВАЙТЕ - "ZAMUNDA.SE" !!!
Ачи то в момента .net не се отваря на голяма част от хората, нормално да се изместят.Днес загледах че .SЕ почна да си набира популярност, дори мисля че потребителите се изместиха натам.
До края на седмицата ще си проличи дали .NET ще пропадне или ще се задържи.
В случая всичко е до пропаганда с цел големи пари за някого. Аз ползвам и други торент тракери, така че дори да си замине изцяло Zamunda-та, няма да е фатално за мен. Ще е фатално за "несобствениците", защото ще си загубят златната кокошка.Ачи то в момента .net не се отваря на голяма част от хората, нормално да се изместят.
В Арена дори не съм влизал след резила когато пробваха да я направят платена и искаха да се пращат есемеси. Не си заслужава човек да ползва услугите на такива измекяри. Има безброй много други тракери. Да не говорим, че има статистики и според тях Арена е най-големият тракер... ама някой друг път.
Ачи то в момента .net не се отваря на голяма част от хората, нормално да се изместят.
За сега .net сякаш има 3 пъти по голям трафик от .se домейна. Съдя по един и същи филм който го има и в двата. Става въпрос за "Последната битка". Във .net трафика е 15.53 ТБ а във .se е 5.59 ТБ. Даже и .se да спечели още малко хора, .net ще води.
Аз си мисля, че сайтовете за субтитри могат да наклонят везните в обратна посока....това е така (и така ще остане ако нямат проблеми със зареждането - но и да имат, ще изгубят само една част от тези които знаят за другата замунда - а тази част е малка - защото по-голямата част от ползващите замунда.нет нямат никаква представа за замунда.se)