alexinfoag
Active Member
Проблемът не е в кражбата или там каквото мислиш, че някой ще извлачи от ситуацията. Проблемът е, че масово някакви селенчета би правят тия конкурси, щото им липсва идея за това как да им изглежда нещо, да минат тънко, като ангажират няколко дизайнера (някои добри, други - никак), и така получават няколко концепции. И накрая той си бил избрал от не знам си къде. Доста от тия последните конкурси гледам как тагват единия админ, да реши свинщината. Според мен - да не се махат конкурсите - да седят - за нови, за стари, но да се почива, и дава по една негативна репутация. И да се знае кой за какво е мисшкарствал, след като ми изтече бана и има очи да се върне.
И моето усещане е такова.
Сега - ясно, че за ново лого на БНТ трябва да има конкурс. Както и за други държавни проекти.
Добра идея е и за частни проекти - нов продуктов дизайн или концепция на нещо си. Със сериозно жури, награден фонд, гаранции че всички участници най-малкото ще бъдат представени на сайта на компанията и т.н.
Но тук всеки реши да организира конкурси с по 50 лв. бюджет и после понякога се скрива и не си и плащат .... Изобщо не знам защо някакви хора се хващат да участват в такива неща.