И аз да си кажа мнението за конкурсите

Малко е странно да видиш хора да влагат време и енергия в конкурси, пуснати от новорегистрирани юзъри с [почти] никаква "репутация". Разбирам ако тепърва искат да влизат в бранша и търсят какъвто и да е опит или шанс за демонстрация на умения, ама виждаме и много професионални предложения.

Особено последните години тук се е вдигнало много нивото на лого дизайнерите. От друга страна обаче е паднало нивото на клиентите. Което значи, че има нужда от малко административна регулация, за да се развива хармонично пазарът.
 
Абе не е странно, да ти кажа аз. Нали наскоро един тип тук правеше някакъв конкурс за Метромедия, Метро или там каквото беше - абе рекламата в метрото ни. Пичът дойде, пусна и чакаше. Няма лошо. Никой не би имал подозрения, че ще направи свинщина, особено като идва от що годе позната фирма. Та, ей такива имат нужда от хората тук, но за жалост, много нови се засират.

И всеки разбора се за едни 50-100 лева искат да имат избор, и по възможност над 3-4 концепции. Като реално според мен 3 концепции трябва да са на цени над 200 лева, но това е лично мое мнение, с което бе бих искал да ангажирам никой от вас. И в повечето случаи за тези 50-100 лева си го получават тия повече от 3 концепции.

И брат, клиентите винаги ще са кофти, и не е само тук. Един ми звъни да му се прави сайт за 600 лева. Що за педалска история. Викам хващай си заданието и да те мъндръсат големите фирми. А ако искаш някой да ти се научи на сайта 600 лева са ти идеални. :)

Колкото до това за логата. Напълно те подкрепям, че нивото последно време на дизайнерите тук е високо. И лично аз си работя с някои от тях. Предпочитам са си избера някой и да му задал да ми го направи, вместо да правя конкурси е мишкарски награди. ;)
 
Ама това е идеята. Тук да се предлага нещо, където другаде не се. А не да се забранят, защото материала не става. Той по принцип не става. И кво, това означава ли, че трябва да затворим всичко?

Нека има конкурси, но нека банна да е сигурен за олигофрените. И определено е нужно някакво правило за едно да речем брой постове и дни тук, може би което важи и за Пазара. ;)

А вече кой какви мишкарски цени ще даде, кой ще се направи на ударен, това не трябва по никакъв начин да петни конкурсите тук, защото други пък наистина търсят криейтива на хората, и то не за малки суми. ;) И отделно - какво по дяволите ние сме виновни, че има wanna be диайнерчета, които са съгласни да правят лога за 50 лева....а и това все пак е едно стрелба в небето - пускаш нещо скалъпено, без да му отдават голямо значение, И какво значени за 50 лева. И никакви коцепции. ;)
Брой постове и рейтинг за мен нямат почти никакво значение. Аз няколко пъти посочих че ми е известно защо така се поддържа форума (защото според мен няма друг начин) И Блинки едва ли не трябва да жонглира, това ми е ясно. Но нивото пада с всеки изминал ден, така да се каже.
 
Малко трябва ама на време - като не ти хареса нищо си регваш друг акаунт с който участваш в собствения си конкурс и съответно го печелиш.
Прикачам и шаблон за участие:
Untitled.jpg
 
Малко трябва ама на време - като не ти хареса нищо си регваш друг акаунт с който участваш в собствения си конкурс и съответно го печелиш.
Прикачам и шаблон за участие:
Виж файлът 18708
Да. Сякаш няма да стане ясно. Ако ще го играеш толкова на дребно, по добре да си смени пола и да бръмчи по магистралите. Много по достоен живот ще води така. :)
 

Горе