biaaro Well-Known Member 17 Ноември 2012 #21 От: И аз имам нужда от помощ! Кога приключва гласуването? Сега прегледах участниците и установих, че водим на втория с 20 гласа. Така като гледам има всички шансове да спечели момчето.
От: И аз имам нужда от помощ! Кога приключва гласуването? Сега прегледах участниците и установих, че водим на втория с 20 гласа. Така като гледам има всички шансове да спечели момчето.
kokernur New Member 17 Ноември 2012 #22 От: И аз имам нужда от помощ! 214 - от мен също глас! Много е добър!
2fast4you Well-Known Member 17 Ноември 2012 #23 От: И аз имам нужда от помощ! biaaro каза: Кога приключва гласуването? Сега прегледах участниците и установих, че водим на втория с 20 гласа. Така като гледам има всички шансове да спечели момчето. Увеличете... 7 дни, 13 часа, 59 мин. и 17 сек. до края на кастинга.
От: И аз имам нужда от помощ! biaaro каза: Кога приключва гласуването? Сега прегледах участниците и установих, че водим на втория с 20 гласа. Така като гледам има всички шансове да спечели момчето. Увеличете... 7 дни, 13 часа, 59 мин. и 17 сек. до края на кастинга.
VAsk0 Well-Known Member 17 Ноември 2012 #26 От: И аз имам нужда от помощ! 234 е от мен Наистина има страхотен глас.
A account-bg Active Member 17 Ноември 2012 #27 От: И аз имам нужда от помощ! Благодаря на всички! Някои имат репутация, а за другите по-късно - свърши лимита.
От: И аз имам нужда от помощ! Благодаря на всички! Някои имат репутация, а за другите по-късно - свърши лимита.
M mockata2 New Member 17 Ноември 2012 #29 От: И аз имам нужда от помощ! Един глас и от мен - 243 Успех! :|
M MihailMihov Well-Known Member 17 Ноември 2012 #32 От: И аз имам нужда от помощ! Бивш съученик. 250 от мен
dintronix New Member 17 Ноември 2012 #33 От: И аз имам нужда от помощ! имаш три гласа от мен, вече е 255
bodyrock89 Active Member 17 Ноември 2012 #36 От: И аз имам нужда от помощ! Един глас и от мен. Утре от другия комп има още един ако не забравя и не е свършил конкурса.
От: И аз имам нужда от помощ! Един глас и от мен. Утре от другия комп има още един ако не забравя и не е свършил конкурса.