КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Ilknur Ilko

New Member
ProBux.com е уебсайт на който гледате кратки реклами и по този начин печелите пари от интернет.

- Това е линк на сайта :

ProBux е безплатна услуга за цял свят, която позволява на рекламодателите да достигнат до потенциалните клиенти, като показва рекламите им на сайта си, а също и предоставя на регистрираните потребители възможност за печалба.



По долу, ще представим за регистрираните потребители, примерна стратегия, от която да се започне от 0$ на ден и да се достигне до минимум 20 -30$ на ден без никаква инвестиция и за най-кратко време.

Важно е да се знае, че ако се инвестират няколко долара в началото ( 5-10$ ще са достатъчни), ще е много по-лесно да се стигне целта много по-бързо. По всяко време може да се добавят малко средства, за да може да се достигне следващата стъпка по-бързо. Най-важните стъпки са да се придобие Golden Member и след това Ultimate Member.

Ето и описание на стратегията:

Начинът за изкарване на повече пари от ProBux е чрез придобиване на реферали. Колкото повече имате толкова по-бързо ще печелите пари. Има два вида реферали, а те са директни (Direct) и наети (Rented).

Директните са хора, които вие директно сте присъединили към сайта си: колеги, приятели и всички записали се през вашия линк. Можете да намерите линка си за директни реферали в My Account - секцията на уебсайта, най-отгоре след надписа Your referral link. Най-добрите начини да се сдобиете с директни реферали е да рекламирате на друг сайт с пари, да присъедините приятели или роднини, да си направите собствена страница, както и използването на страници за размяна на трафик (traffic exchange websites), при които гледате страниците на други хора и после те гледат вашата.

Наетите са пак реални хора, но са се записали без да са под никого и ги наемате от ProBux отначало за 30 дни. Много хора правят грешката да наемат постоянно без да си оставят пари за обновяване на периода на тези наети реферали. Наетите реферали ви струват 0.20$ на месец, поне в началото. Повечето ще са активни, но някои няма да са. Имате опцията да смените (recycle) неактивните за други, което ще ви струва 0.07$ . Повече информация за плащанията може да намерите в секцията, най-отдолу в дясно на сайта - FAQs (Frequently Asked Questions ).

Забележка: Ако английския ви затруднява и искате да гледате страницата на български език си инсталирайте браузъра: Google Chrome и работете през него. Имате и друга възможност, неясните текстове да си превеждате с помоща на Google преводача.



Целта е да стигнете Ultimate Member и да имате 4000 наети реферали и колкото се може повече директни реферали. Повече информация за това може да намерите в секцията: My Account - кликнете на картинката с надпис „Upgrade" в дясно. Запомнете, че търпението и постоянството са най-важни. В това се крие и тайната на успеха!



Първа стъпка

Направете си сметка в PayPal за да можете да си изтеглите спечелените пари. Изберете си време през деня, когато ще кликате рекламите. Рекламите се гледат от бутона горе View Ads, след това избирате реклама която да гледате, кликате върху нея и изчаквате индикатора горе в ляво да се запълни и да се изпише: Advertisement validated!. И това е всичко. После кликате върху следващата. Рекламите най-отдолу от вида: Fixed Advertisements са задължителни за изпълнение всеки ден.

Втора стъпка

Щом стигнете 1$ и повече от кликане на реклами, прехвърлете този 1$ от главния си баланс (Main balance) в баланса за наемане на реферали (Rental balance). Не правете грешката да наемате реферали когато стигнете 0,6$ както повечето хора правят. Да можете да наемете 3 реферала, но няма да имате пари да ги подържате след като им свърши срока. Изчакайте да имате 1$. Може и да отнеме време да стигнете 1$ сам, но ще имате пари да поддържате новите си реферали и да рециклирате неактивните. Вие сами си решавате кои реферали да рециклирате (подменяте), но според мен трябва да рециклирате рефералите, които 7 дена след закупуването им не са се активирали или които за последно не са кликали последните 4 дни или имат по-малко средно кликове от 1.5 на ден след като са били ваши наети реферали за поне 10 дни.

След изтичане на 30-дневния период препоръчвам, рефералите със средно кликове под 1,5 да не се подновяват.



Трета стъпка

Продължавайте да наемате по 3 реферала когато имате 1$ излишни в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 50% (наемайте реферали на стойност 50% от всичките ви средства, възможно е обаче сами да си направите и други оптимални изчисления ), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали и удължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 200 наети реферала спрете да наемате нови и просто ги подържайте.



Четвърта стъпка

Когато главния ви баланс стигне 80$, използвайте 70$ от тях за да купите Golden Member ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0.5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно.



Пета стъпка

Почнете да наемате нови реферали. Като имате достатъчно пари за да ги подържате и да сменяте неактивните. Когато стигнете 2000 реферала спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си.

тука някъде ще имате достатъчен доход за месеца

Шеста стъпка

Веднага щом имате 780$ станете Ultimate Member. Вярно скъпо е, но има доста облаги, а и ще ви донесе повече приходи, които да ви изплатят вложените средства. Дават ви 10 гарантирани реклами всеки ден по 1 цент всяка. Както и много други облаги, които може да видите в секцията My Account - прозореца Upgrade.



Седма стъпка

Продължете да наемате реферали, докато не стигнете 4000 реферала. Като ги достигнете спрете да наемате реферали. Спрете автоматичното плащане ако сте го пуснали преди това и почнете да наемате рефералите си за по- голям период 150 или 240 дни, поради това че, има по-големи отстъпки за повече дни. За 240 дни отстъпката е 30% а за автоматично плащане (autopay) e 15%. Най-добрата стратегия когато си купите Ultimate Member е да оставяте системата за автоматична подмяна да заменя неактивните реферали през 7 дена и може би да заменяте недоходоносните реферали със средни кликове под 0.66 и които са ви били реферали 14+ дни.



Осма стъпка

Най-доброто време за теглене на пари е когато имате добър доход от 4000 реферала, но повечето хора нямат търпението да чакат толкова дълго. Абсолютно най-ранното време, което препоръчваме да теглите пари е когато сте Golden Member. Имайте предвид, че колкото по бързо стигнете 4000 реферала, толкова повече пари ще правите след време, отколкото ако теглите по-рано от това.



Съвети

Не е нужно да изпълнявате стратегията на 100%, можете винаги да спрете да наемате реферали, само ги подържайте и теглете паричките в сметките си.

Можете да увеличите дохода си с ProBux като разпространите линка си за директни реферали, който получавате след като сте се регистрирали. За тези директни реферали не плащате нито стотинка. Те ви носят доходи докато са активни.

Можете да имате само по един акаунт в Probux. Не опитвайте да правите повече, защото ще ви бъдат заключени всичките. Не се опитвайте да мамите по какъвто и да е начин.

Във форума има много хора готови да ви помогнат с каквито и да е въпроси.

Може да ви се струва, че ще отнеме доста време, но всъщност ще ви трябват по 5 минути ден. Най-важното е да бъдете търпеливи и активни. Бъдете търпеливи и скоро ще видите фантастични резултати и пасивен доход по-бързо от колкото си мислите.

Посещавайте тази страница периодично, за да се запознаете с настъпили промени а и при нужда от помощ не се колебайте да я потърсите в секцията Коментари , под статията.

Пожелавам ви късмет с печеленето на пари от интернет!

Така че, какво чакате? Започнете да печелите пари сега! :)
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

"Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!"

От тези сайтове може наистина за месец да се спечелят милиони! За месец, два ще изкарате за билет от тото, пускате го и воала... Удряте джакпота и вземате $$$$$!
 
От: От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Да пуснеш скрийншот с парите, които са ти изплатили...

Нов потребител съм и не ми позволяват да поставям линкове или снимки , излиза ми това : To be able to post links or images your post count must be 10 or greater. You currently have 1 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Пожелавам ви късмет с печеленето на пари от интернет!

Късмет и на теб... да се осъзнаеш по- бързо...

Нов потребител съм и не ми позволяват да поставям линкове или снимки , излиза ми това : To be able to post links or images your post count must be 10 or greater. You currently have 1 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

Жалко наистина :/ Какво ли щеше да изтипосаш на скрийна...
 
Последно редактирано:
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Баща ми има две приказки, които са му любими, ама точно пасват на безумеца пуснал темата:

"Блажени са вярващите" и "Мързела не мори, а мъчи", останалото без коментар пълни глупости за постоянни измишльотини за непостоянни приходи от интернет. А за заглавието с главни букви говори за отчаяние, а не за постоянен приход от интернет.
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Прочетеш ли bux, бягай.
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

http://www.probux.com/?r=ilknur Ето го линка
 
От: От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

http://www.probux.com/forum/t5214-my-11-payment ето доказателство
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

http://www.probux.com/forum/t5214-my-11-payment ето доказателство


Доказателство за какво ?
Твое ли е плащането ?
Пишеш за вложения от 7-800$ а това е някакво плащане за 25$
???
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Доказателство за какво ?
Твое ли е плащането ?
Пишеш за вложения от 7-800$ а това е някакво плащане за 25$
???


Виж сега ти не разбираш! Не схвашшаш идеята! :)))


@Iko - я дай още някой скрийн...
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Според статията трябва да вложа над 850$ спечелени незнайно как и незнайно за колко време, разчитайки на други хора за да получавам по 20-30$ които също не са сигурни.
Нищо лично към теб, но тук в този форум подобни bux-ове и тем подобни зарибявки не вървят.
Хората тук си вадят парите с работа и акъл. (а който не знае - пита)
Не случайно темата е в кофата.
А дори и да беше нещо по сигурно мислиш ли, че трябва да правиш зарибявки още с първото мнение във форума ?
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Щеше да има по-голям ефект, ако беше направил блог и качил тази статия там. Тук вероятността да хванеш реферали е минимална. Няколко месеца, макс година и ще се откажеш.
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

Iko има и други сайтове щом си се ориентирал към тях :
http://www.neobux.com/
http://www.clixsense.com/
http://www.clicksia.com/
http://www.eurobux-today.com/
ако разчиташ само на view ads много бавно ще изкараш някакви пари и единственото,което ще вложиш е време.
и jackosz стига с това тото,дай малко принос и към лотарията :)
 
и няма да спечелиш нищо от тях като имаш време казах цъкай с хребалки темата не напразно е в кофата...

една продажба за месец може да ти изкара повече отколкото от кликане :)
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

И от една мома може да "ти изкара повече" отколкото една година в кликания :p
 
От: КАК ДА СИ ОСИГУРИМ ПОСТОЯНЕН ПРИХОД ОТ ИНТЕРНЕТ

То наготово, да седиш и просто да си цъкаш, докато се чудиш какво да правиш, а някой да ти плаща за това, изглежда много примамливо. А за тези 30 долара на ден, трябва да си цъкаш цяла година, доколкото съм запознат от хора, които са се занимавали с това. А привличането на нови реферали също не дава някаква гаранция за каквото и да е... Та, по - добре имайте някакво умение, придобийте клалификация и изкарвайте пари чрез умения.
:)
 

Горе