ММ, доколкото знам да. Броят го. Доста сайтове съм виждал с best solution, но те зад тях седят някакви малки фирми, да не кажа уебмастъри, които ще склонят да го махнат, ако някой ги натисне. На сайтове съм виждал. Аз лично съм избягвал. Не е правилно. Етично - да и етично не е. За по-масови кампании със сигурност, вече за послания по някоя лендинг страница, там може и леко да се мине между капките, защото не се засяга чак толкова голяма маса. Но това пак може да е причина за заяждане, ако примерно някой от конкуренцията не му допада. И идеята е, че като твърдиш нещо, трябва да имаш доказателства за него. Не е ако твърдиш нещо, институциите да доказват, че не е така. Това е логичната посока тук, според общоприетото. Няма да се види примерно Кока Кола да излезе с реклама Най-добрата газирана напитка в света.....познай какво се им причини Пепси и другите. Да, най продаваната през 2016 г. според проучване на ХХХХ, това може и ще е истина и никой няма да се заяде, просто няма основание. Ама докажи, че формулата на Кока Кола е по-добра от тази на Пепси, и по какви критерии ще предпочетеш едната. Нали, малко на никъде е, но има известен замисъл тук.