И като си толкоз запознат коя е системата на vbox7.com, и защо на мен ми се струва, че те са си я писали ?toretic каза:Да не говориме за адсенс .
Вбокс дори да има 1% CTR пак ще има едно... 500.000$ Нот бад? Ся нетинфо като купиха вбокса тея приходи ще се удвоят...
Деба много мразя сайтове като вбокс или арената... супер яко лъжат, че сами са си правили сайтовете и печелят яко... поне като ползват готова система да не лъжат, че готова...
Мене постоянно ме тормозат, че сайта ми бил на разни xoops, php-fusion e107 и разни такива... баси човек в това време оригиналноста не се цени...
Навит, ама едва ли талкова ще му искат. Може и да е по-скъпичак. Предполагам около милионите да гравитира. Ама пак ми изглежда невероятно за този сайт. Предполагам че тази сума обявена в статията на автора й е малко <да не кажа доста> завишена. Или пак дира си прави реклама колко са големи. :wink: :roll:vitohol каза:Хей, Блинки айде да го купим на партия? Всеки от форума ще даде по 100лв и ще го купим за 100 000 лв.
И ще бъде акционерно дружество 2.5 милиона бате на година са доста добра сума, да ...
Да, идеята е добра. Все пак се интересуваме от всякакъв онлайн бизнес. А и освен добра реклама ще си направи и четка, като покаже на бг общността колко е голям бизнеса му.apostol каза:Шеф на дир-а е Владимир Жеглов- бивш съветник на Жан Виденов.
Не гадайте, ами му се обадете и го питайте. Какво толкова?!
Blinky каза:И каква сума ще му искат? Предполагам шестцифрена - аз лично бих си го купил на партия с някой.
в гбг.бг за клик искат 30 стотинки доколкото помня като ги питах :shock:Fozzy каза:То затова всеки напоследък иска пари за импресии, а не за кликове!
Fozzy каза:То затова всеки напоследък иска пари за импресии, а не за кликове!
аз досега в датата несъм видял различни реклами от Гугълски или изи тридърски, това да ти говори дали някои им ги плаща,Moko каза:Fozzy каза:То затова всеки напоследък иска пари за импресии, а не за кликове!
е то това е ясно... Ако имаш над 100 000 посещения на ден като замундата или като дата.бг, за какъв ти е да имаш такива цъкалници ? Та нали в дата едно кубче да виси 24 часа струва 1000 лева... Те колко такива имат? 3 големи и един банер отдолу... Т.е на всеки 24 часа им се генерират близо 5000 лева от реклама... Ама сигурно и те ще кажат, че тия 5000 лева не им стигат даже да си платят тока горките..
Само една малка демонстрация :
1000 импресии = 2$ (давам само пример)
100 000 импресии = 200$
Или аз не мога да смятам или е така?
Само че сайтове като дата, замунда, арена и т.н далеч надхвърлят 100-те хиляди импресии на ден...
Ако греша някъде, моля някой да ме поправи...
Blinky от мен имате стотачка, бутилка ракия и кутия цигари за пушачите :lol: