От: КОНКУРС за изработка на картинка на Photoshop
То стана бахти пародията. Невалидна е темата.
Е, не. До пародия има още много път да се върви. Тук има само другарска градивна критика. Моите уважения за това, че премахна първото писане.
Сега ще си позволя някои мисли.
Винаги съм твърдял, че продавачи много. Но търговци твърде малко. Продаването е лесно, но търговията е изкуство.
В твоето първо писане бликаше от неувереност. Неувереност, която се предава на четящия. То изглеждаше като приятелски разговор над халба бира и пържени картофки. Разговор, в който търсиш избистряне на това, което търсиш. Една оферта трябва да бъде стегната и ясна. Една оферта трябва
да бъде сигурна. В една оферта не се споменават, нито коментират други оферти. В една оферта не се споменават, нито коментират други цени. Изказвания от типа
"Аз мога да дам, но няма да дам" и
"Аз мога да направя" с нищо не спомагат. Дори вредят. Ти сам го разбираш, но въпреки това го правиш. В една оферта няма място за размишления - тя трябва да е кристален извлек на размишленията.
Надявам се този ти неуспех да ти е обица на ухото. И в следващата оферта да видим поуката.
А, и по-високо заплащане също не оферирай предварително! Остави го като изненадващ бонус в процеса на работа. Сам ще видиш, колко стимулиращо въздейства такова нещо.
Noke, всеки Итрейдър започва от нула. Всеки трябва веднъж да скочи в дълбокото.
kanadeca, драсвай по някое мнение от време на време - поводи бол. Не казвам да си словоохотлив като мен, но при регистрация от 2007-ма и липса на мнения, хич не изглежда добре.