Здравейте,
Търси се онлайн асистент за уебсайт: https://www.gooshoe.com/
Това е магазин за обувки, работещ на дропшипинг. Търся асистент на процент от печалбата, който да помага с някои неща. Изискват се:
- Грамотен български език
- Малко, не много свободно време
- Отговорност
Вашите задължения:
- Качване на предварително набелязани от мен продукти ( изисква се да се напише описания от 2-3 изречения )
- Добавяне на сайта в директории ( давам цялата информация + директориите )
- Писане на статии за блога на сайта ( пишете и качвате. Нещо, свързано с обувки - без значение какво )
- Обработка на поръчки ( казвам Ви какво правите и къде пращате поръчките )
- Обслужване на клиенти по имейл и съпорт чат
- Facebook спам
Сайтът е нов, има 5 поръчки на месец без поддръжка. Естествено, може да скочи спокойно до 100-200. Средната печалба от една поръчка е 10лв.
Знам какво се прави с такъв тип сайтове, можете да печелите и 1000лв на месец, зависи много от това, което вършите по сайта.
Предлагам 40% от чистата печалба. Ако се правят повече поръчки, може да скочи и до 50. Отделете си по 2 часа на ден за тази работа.
Работата е от вкъщи! Плаща се или на 30 изпълнени поръчки, или на месец.
Пишете ми на лично или на имейл [email protected]
Търси се онлайн асистент за уебсайт: https://www.gooshoe.com/
Това е магазин за обувки, работещ на дропшипинг. Търся асистент на процент от печалбата, който да помага с някои неща. Изискват се:
- Грамотен български език
- Малко, не много свободно време
- Отговорност
Вашите задължения:
- Качване на предварително набелязани от мен продукти ( изисква се да се напише описания от 2-3 изречения )
- Добавяне на сайта в директории ( давам цялата информация + директориите )
- Писане на статии за блога на сайта ( пишете и качвате. Нещо, свързано с обувки - без значение какво )
- Обработка на поръчки ( казвам Ви какво правите и къде пращате поръчките )
- Обслужване на клиенти по имейл и съпорт чат
- Facebook спам
Сайтът е нов, има 5 поръчки на месец без поддръжка. Естествено, може да скочи спокойно до 100-200. Средната печалба от една поръчка е 10лв.
Знам какво се прави с такъв тип сайтове, можете да печелите и 1000лв на месец, зависи много от това, което вършите по сайта.
Предлагам 40% от чистата печалба. Ако се правят повече поръчки, може да скочи и до 50. Отделете си по 2 часа на ден за тази работа.
Работата е от вкъщи! Плаща се или на 30 изпълнени поръчки, или на месец.
Пишете ми на лично или на имейл [email protected]