Слуха 100 на 100 го бе пуснал некой оцеляващ преди кризата немски търговски пътник. В началото на годината сульо, пульо и украинците се скъсаха да търсят тази серия от завода в Бохум и от 40 евро парчето един от най-евтините модели на Nokia почна да стига до 4000. Затвориха завода, преместиха го в Румъния и това допълнително подхрани илюзиите. След 6 месеца слухът стигна до България и вече всеки начинаещ хакер с нетърпение очаква да се набута здраво за евтинджоса с надеждата, че ще прихваща трансферите в хилядарки с лекота, с каквато циганите на гара Левски люпят семки. Чудно ми е как некой от тях все още не се е сетил да щампова "Made in Germany" на шприца...
Тия теми малко сгомнясват форума. Що баш уебмастърите точно няма да са чували за врътката, и ще си продадем телефончетата на човека Х с 1 мнение и регистрация заради въпросната тема.
Вземи я прасни в земята тая Nokia. Не разбрахте ли, че RH18 не важат!
И за втори път в темата казвам, че не е тук мястото на такива теми. Ние тука уеб мастъри ли се сме или мобайл мастъри?
На мен пък тази тема ми е любимата, тъй като ми служи като автогенериращ се списък Директно копи-пействам новопоявилите се тук никове в игнора, без да се затруднявам да проверявам по-натам кой беше еди кой си, за кво се бори и къде ще се издъни. Пише ли тук - значи няма навици да чете новините, не уважава форума, тъй като почва от последната страница на темите, не прави дори елементарно проучване относно предмета на "сделката" и има склонност към дребно шмекеруване.
Да, признавам си, че мислех за българите, че са гладни, но пък незнаех, че са гладни до такава степен, да искат да купуват 100 годишна нокия, за... каква беше целта пак??? БАНКИ ЛИ ЩЕ ОБИРАТЕ>СТЯГАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!