Основен закон в правото е, че всеки е виновен до доказване на противното. В клипа си ти я обвиняваш директно, което е клевета и е наказуемо по законите на тази държава. Гледай клип на това момиче, не мисля че е толкова просто ако изобщо тръгне да прави измами да ги прави със собственото си име. Това е първото за което е трябвало да се сетиш. Те нещата винаги следват логика, стига да има някой акъл да я види. Ти замисли ли се ако родителите на това момиче са хора без разбиране и не вникнат в нещата, то може да изгуби това което е изградило в момента или да бъде нарочена от журналя и да бъде наранена психически от това за цял живот. Вие сте изгубили 300лв, пари за семки, а вредата която ти може да нанесеш е за цял живот. Това, че си преценила нещо като най-добро за момента не значи, че си права. Пак ти казвам, ако бях аз вече да си получила призовка. Може да звуча лошо, но целта ми е да те изтрезвя и да ти покажа аспекти за които не си се сещала.
А относно за това как се чувства твоя си, аз нали съм бил на тая възраст и съм се нагледал на интервенции на малоумни родители, които и идея си нямат в какво точно се бъркат и как. Не забравяй, че той е и момче, питай мъжа си за тия неща.
И по темата. Дай гласност, но уточни че не знаеш кой се крие от другата страна на скайпа.
Относно СМС-ите нещата са много стриктни. За да имат такъв СМС номер те имат доставчик, нека се види коя е ключовата дума и доставчика и ще стигнеш до човека.