Говоря от правна гледна точка в случая, не ме интересуват фондации, свободни съчинения и тн. Погледни и ти от тая страна и ще видиш, че така стоят нещата, както съм ги описал. Все пак живеем в Тукаетакария и всичко останало може да е реалност.Ти на кой свят живееш искам да те попитам? Отива си в районното и почва свободно съчинение, после кой какво ще докаже е съвсем друг въпрос. Междувременно, при евентуална справка за пратките от и към, на човека може да му излязат неща, които не иска да излизат. Това как не го схващаш не мога да разбера!? Има и друго, много от мангалите се ползват с безплатни правни услуги от различни фондации. В такъв филм може да се влезе, че си нямаш представа. Не ме питай от къде знам.
Всъщност регистрирах се тук вчера.И за пръв път попадам в подобен казус. Би ли ми пратил линк да видя къде съм писал преди. Моля.Не знам само защо му се връзвате!?
Тоя не знам за кой път вече пище за тоя проблем, и винаги отсрещната страна е виновна а той е пратил напълно изправна стока.
Дано скоро и него го погнат от НАП
Говоря от правна гледна точка в случая, не ме интересуват фондации, свободни съчинения и тн. Погледни и ти от тая страна и ще видиш, че така стоят нещата, както съм ги описал. Все пак живеем в Тукаетакария и всичко останало може да е реалност.
Ще те помоля да си оправиш цитирането, че постът ти така е труден за четене.
Не ми се спори, ти явно ги разбираш много добре нещата и знаеш какво е продавал, колко и на каква цена.
Не се занимавай повече както ти препоръчаха някои, щял да ходи в полицията друг път, най-вероятно както шерифа каза е схема да ти прати някоя реплика или тухла. Кога сте виждали мангал да се оплаква на полиция? Биаро влязал си в някакъв филм, какви полиции, фондации, какви ГДбоп, ДАНС.
Цитирай го къде е казал, че е продал телефона на печалба, ако може.А и човека сам си каза, че е телефон - въйфоне 5, който е продал на мангал с цел печалба.
Цитирай го къде е казал, че е продал телефона на печалба, ако може.
Не те карам да ми цитираш дали е магазин и дали е втора или пета употреба, ами поста, където казва, че е на печалба от цялата сделка. Може да го е купил за 200 и да иска да се отърве от него за 200, какъв е проблемът? А, ако имам телефон, който преди време съм го взел за 300, а след време, след като вече е морално остарял го дам за 100 - за хоби ли го продавам? Спирам да спамя на човека темата, че покрай теб влязох в обяснителен режим, а това не ми харесва. Нека да му върне телефона с разменени чаркове, и автора респективно да го прати на теб, за да се чудиш тогава къде да го продаваш и на каква "печалба", щото оня е спал и не е гледал какво взима.
ПС: Според форумната етика - предходящ пост не се цитира, а когато се цитира, цитатът е най-отгоре, а под него стои отговорът, а не обратното. Това във връзка с горното ти питане - кое не било наред с цитирането.
Бая се вкарахте във филм. Нищо не може да му направи ако ще и с 500 лв печалба да го е продал.
biaaro се е напатил, но той се занимава с онлайн търговия и там за съжалени търговеца е прецакан за най-малкото нещо.
Не'Ам думи, имам чувството, че biaaro е купил айфона и сега наплашва автора, за да му го приеме обратно. Няма друго обяснение, толкова върло и агресивно да подхожда.
Жалби се пускат и към физически лица, разликата е в санкциите. Като се пусне жалба, машината се завърта и няма спиране.