От: Каква бира пиете през лято 2012 ?
Аз въобще не пия никаква бира,нито какъвто и да е алкохол.Отказах го преди 1 година и половина и не ми се и иска да пия...незнам защо така
Хубаво е да пийнеш за настроение все пак.
До колкото съм чувал бирата е полезна за бъбреците. Лично аз бирата и виното не ги причислявам към алкохола. :wink:
Аз бира рядко пия, и то само Heineken. По принцип избягвам понеже много надува корема и ми става тежко. И ако трябва да си призная страхувам се да прекалявам с бирата за да не ми висне корема, че срам и позор - мадамите ще бегат от мен :lol: Слава Богу на 34 г. съм в момента и корема ми е плосък и стегнат като дъска - нямам корем и не искам да имам.
Пия най вече бяло охладено вино лятото, като преди това замезвам със салатка и ракийца, или ако нема ракийца - Узо или Мастика, но Узото е по меко от Мастиката и по не цепи главата. След това минавам на винцето.
Няма вечеря която да няма на масата вино. Никога не сядам да вечерям ако няма вино - отивам и купувам ако няма, но не допускам сух режим. :wink: Това при мен е закон! От както се помня е така, родителите ми без вино не вечерят - традиция в семейството ни. Зимата карам на червено вино всяка вечер, а лятото също не оставам без вино - както казах по горе бяло вино. Чудя се дали да пусна отделна темичка за винце ( любимото ми питие което обожавам ) ама не знам колко запалени винари има тука.
Въпреки че вече вечерях и си пих дозата от винцето, сега ще си налея още една чашка като видях темата.
Че така ми е сладко
Вдигам тост за всички нас онлайн-предприемачи, да не ни лови криза, да прогресираме все повече, да имаме още по голямо развитие и без работа да не останем. Колеги
Наздраве пожелавам на всички нас да сме живи и здрави, пожелавам успех и да ни върви на всички в онлайн-бизнеса. :beer: