Хайде недей да преигравашИ аз не мога да разбера ОТ ДЕК НА ДЕК се гаврят с БЪЛГАРИЯ ?
Писах по темата, явно и зад тях стои някой, анти-българин, и явно успяха да ни втълпят, че Османско иго не е имало, УЧЕБНИЦИТЕ НИ ПРЕПРАВИХА, ся в Интернет има кампания, е честно не знам какво става
https://w-seo.com/3-ti-mart.html
Гугъл също почете празникът на България, като представиИ аз не мога да разбера ОТ ДЕК НА ДЕК се гаврят с БЪЛГАРИЯ ?
Писах по темата, явно и зад тях стои някой, анти-българин, и явно успяха да ни втълпят, че Османско иго не е имало, УЧЕБНИЦИТЕ НИ ПРЕПРАВИХА, ся в Интернет има кампания, е честно не знам какво става
https://w-seo.com/3-ti-mart.html
Kleta mayka Balgariq!!!!1111!!1!!
Вие сериозно ли си мислите, че някой служител ги прави тези промени на ръка? Всичко тези промени се правят от автоматична система, но явно е станала грешка.
Е ти задмина по малоумие и Тъп Хиро ...Ма не само, че на ръка го прави, а в гугъл си имат назначен щатен антибългарин, само с цел да направи подобна грешка точно на трети март!
А ежегодно кой прави нови лога? Няма как автоматичната система да е направила грешка, защото на трети март винаги е имало един и същи празник. Миналата година защо нямаше грешка? Явно тази година човек е допуснал (не)умишлена грешка.Вие сериозно ли си мислите, че някой служител ги прави тези промени на ръка? Всичко тези промени се правят от автоматична система, но явно е станала грешка.
Ми толкова им пука. Тя и картинката една мислена... за 3 мин направена.Добре де, като толкова много хора "р'ваха" и хейтваха, някой сети ли се да им напише за грешката?
Аз сутринта в 7:30 още им написах и на Doodle, и на Google...хора сме, грешки прави всеки!
* пък има си хора, които се радват на грешката, гледам много драскачи са я удостоили с по една дъъъълга статия
Не е гавра, просто толкова могат там софтуера. Нещо не са го нагодини добре, дошла датата и изплюло нещо криво. Случва се. Да не говорим, че март месец май ни изпуснаха и нямаме мартенички на логото на Гугъл. Но всяка година "подобряват" алгоритъма. Пък и пука ти, важното е, че днес си отворил повече пъти Файса, отколкото Гугъл. А там все си видял поздрави за 3ти март. Само се чудя аз кога и фейса ще почне да ни изненадва. Мисля, че достатъчно персонално може да го направи по профилите, щом не и малко по глобал, национале.На празничното лого за 3-ти март, както и в полето за търсене излиза: 'Международен ден на жената'.