cross
Well-Known Member
Каква връзка има цената на техническата поддръжка с това дали е използван билдер?! Нещо бъркаш термините.Много зависи колко часа ще се работи върху сайта и дали е правен с готова тема или чрез билдер
Каква връзка има цената на техническата поддръжка с това дали е използван билдер?! Нещо бъркаш термините.Много зависи колко часа ще се работи върху сайта и дали е правен с готова тема или чрез билдер
Не, няма разлика. Ако разработчикът си е свършил работата снимките ще са компресирани и ще са scaled правилно, по-маловажните ресурси ще са отложени във времето на зареждане, ще има добро кеширане и други.Не бъркам нищо има значение поне за мен дали е направен с elementor и се изисква скорост и бързина или е направен с oxygen има разлика нали?
Явно имаш затруднения с разбирането, когато четеш. Не съм казвал, че скоростта има общо с поддръжката.Остана и Станимир да се изкаже, че поне да стане ясно какво общо има скоростта с поддръжката...
Има си компании, специализирани в съпорта. Може да се види какво включва и за колко пари:
АксесВП
От мнението ти не се разбира кое и дали въобще е по темата.Явно имаш затруднения с разбирането, когато четеш. Не съм казвал, че скоростта има общо с поддръжката.
Сподели кое от написаното не е вярно.От мнението ти не се разбира кое и дали въобще е по темата.
Само стана ясно, че и с билдърите не си много в час.
Oxygen зарежда избирателно и добавя много по-малко ресурси, вкл. и маркъп.Сподели кое от написаното не е вярно.
А ако беше прочел две мнения по-назад щеше да ти стане ясно. Все разбирачи, които ги мързи да четат тука...
Какво точно те навежда на тази мисъл? Ако не ме лъже паметта мисля, че беше поръчван контент преди време, но нямам пресни спомени. Копирайтингът.