Не знам, за мен си е голямо постижение. Вярно е, че и дизеловият двигател е от ново поколение - D4D, но и годините вече не са му малко. Най-големите лами са за разпилените двигатели и тези на джиповете. Аз за икономичен джип (и то на BMW или Mercedes) не съм чувал. Може и да има, не съм имал нито една от марките и не съм задълбочавал в проучвания. Но знам, че на Toyota, само Land Cruiser-ът си е ламя, Рафта малко по-малко, леко икономичен го водят, но малко трудно ми влиза на мен в критерия за джип. Ако ще е джип, да е джип, нали?
Да, така е, макар, че се опитват да направят нещо, но все не успяват. Май Рафчето е горе долу икономичен или x-3? Както казах, много силно е да кажем, че това са джипове.Икономия и джип в едно изречение не бива
За мен истинският джип е лада нива. По-голямо животно от това няма! И на подводница да го направиш пак ще върви
Икономия и джип в едно изречение не бива
Теслата имат един спортен модел, много брутален но когато го показваха в TopGear стана някакъв гаф и се счупи колата и от tesla обвиниха тея от topgear че карали неправилно и отказаха да им помогнат ... и останах с впечатлението че не са надежни коли.И като става дума за хибрити, нека ви представя (не мисля, че всеки вече знае тази марка) Тесла - www.teslamotors.com , нещо неверояно и много добро. Това ми се кара и бившият собственик на PayPal определено си е свършил добре работата. За жалост, тук съм виждал точно три места за зареждане на електромобили. С цяла батерия може да се измине 400-500 км., лек е и набира за световно. А дизайна направо събаря и най-киселата кифла. Както и да е, отклоних се малко от темата. Но си казах и преди, в предишен пост, какво карам. А това е какво ми се кара.
И като става дума за хибрити, нека ви представя (не мисля, че всеки вече знае тази марка) Тесла - www.teslamotors.com , нещо неверояно и много добро. Това ми се кара и бившият собственик на PayPal определено си е свършил добре работата. За жалост, тук съм виждал точно три места за зареждане на електромобили. С цяла батерия може да се измине 400-500 км., лек е и набира за световно. А дизайна направо събаря и най-киселата кифла. Както и да е, отклоних се малко от темата. Но си казах и преди, в предишен пост, какво карам. А това е какво ми се кара.
Това не е хибрид, а е електромобил, а кат става дума за електромобили нека ти представя http://www.lightningcarcompany.co.uk/Lightning/home.html .
Mazda 323F, старичка е, но върви добре.
Теслата имат един спортен модел, много брутален но когато го показваха в TopGear стана някакъв гаф и се счупи колата и от tesla обвиниха тея от topgear че карали неправилно и отказаха да им помогнат ... и останах с впечатлението че не са надежни коли.
Само аз ли карам Хюндай като ежедневка?
Другата е Volkswagen, искам да поздравя оня, дето говореше за ФВ форума