От: Каква кола ?
Младеж, доста големи глупости си написал!
Да твърдиш, че Ролс или Бентли са със задно, защото са по-бързи не знам просто как да го коментирам!
Относно лежането, човека иска да каже, че си седнал много ниско в колата, или поне това предполагам!
Т.е. той никога не се е качвал да шофира BMW!!! Ела да ти покажа в колко различни направления
се движи седалката на BMW-то ми и тогава пак пиши необосновани неща! Освен, че може да се вдигне доста на високо,
облегалката и се чупи на 2 места, като подглавника дори и той е с ел. задвижване!
Относно превъзходството, ако можеш да дадеш факти, с какво точно Хонда превъзхожда BWM или Mercedes?
Сега относно задното задвижване! Първо, то е много по-опростено и по-надеждно, и второ, поведението
на автомобилите със задно е много по-различно при шофиране! В единия случай гумите дърпат, а в другия бутат.
Пиша ти го толкова простичко, че да вземеш да го проумееш. Съответно това веднага се отразява на поведението
на автомобила при шофиране. Да не почвам да пиша за разпределението на тежестта, разликите в окачването и т.н.
За физиката и механиката съпровождащи всичко това пък въобще няма да ти споменавам, че само ще се изхабя.
Спирам да пиша, защото явно си поредния потребител, а аз нямам време да обяснявам на такива като теб.
Карай си Хондата и си мисли, че е по-добра от Баварец или Мерцедес...
P.S. Относно ремонтите, на последното ми BMW на бензин имам навъртени над 150 000 км. и съм сменил 2 тампона на долните носачи...