Izida
New Member
Etarget по-зле ли са от google?
Май Etarget са само за фирми
Точно така - само за фирми....
Сега и Favorite Games си направиха собствена афилейт програма, но не трябва да имаш Easytrader, защото са в конфликт :wink:
Etarget по-зле ли са от google?
Май Etarget са само за фирми
Сега и Favorite Games си направиха собствена афилейт програма, но не трябва да имаш Easytrader, защото са в конфликт :wink:
Какви български афилиейт програми използвате?
Какво мислите за affiliate програмите на електронните книжарници и знаете ли нещо за
http://www.sexshop.bg/affiliate_info.php
Аз лично съм много доволен от гъвкавата политика на hotshop.bg. Тук може да потърсите zlatkozlatev. Много доволен защото въпреки, че за клик плаща 1-2 стотинки, си докарвам по 2-3-5 лв а се е случвало и по 12 на ден. Някой ще каже, че е малко но все пак неможе да разчитаме този човек да ни храни. Плюс това имам по 50тина долара по разни чужди програми - ама айде да ги взема де - дръжки. А тук пича е коректен. Дет се вика взаимно полезни. Немога да разбера защо нямам още продажба ама това е друг въпрос.
....между другото бачках и с sexshop - еми да ме извиняват ама при толкова посещения на ден и в хотшопа влизат хората а сексшопа не отчита и 1 стотинка. Ами казах им довиждане. Баламите свършиха някъде 89г.
Не им работи отчитането на продажбите, а това обърква партньорите им.Аз лично пробвах delfina.bg като трафика ми мисля е доста targeted (от modelbg.com). Закарах около 150 човека без продажба. Ако нямам продажба за 100 аз махам рекламата... явно са слаби в конвертирането.