Първо правиш кинти, па после търсиш счетоводител, ко сакаш да си изряден дънокоплатец,,, по има вариант и да не плашаш, ама трева да кихаш като кюмюрджийско куче на банкет
Питаш счетоводител, ве пичВъпроса беше, къде да проверя КАКВО ДЪЛЖА И ЗА КАКВО! Евентуално са минали некви кинти и искам да знам дали са засечени, и ако са какво вися
Плащането лесна работа просто искам да се информирам, какво дължа!
Отиваш в местния НАП и си искаш разпечатка на задълженията. Аз така правя. Да си гледам, ако случайно нещо някъде съм останал с някакви. Онлайн, не се сещам да има. По-скоро не.Здравейте, къде мога да проверя, колко данъци и за какво дължа? Някъде онлайн, или?
Отиваш в местния НАП и си искаш разпечатка на задълженията. Аз така правя. Да си гледам, ако случайно нещо някъде съм останал с някакви. Онлайн, не се сещам да има. По-скоро не.
Мерси! Кратко, точно и ясно! Ще ида до Напа да питам днес ми казаха, че може Онлайн за това питах къде щото не намерих, но най добре да се разходя.
За онлайн мисля, че беше с ел. подпис, но и дали не беше за фирма да може да се провери. На място правят по добри справки на задълженията. Няма да сбъркаш, ако отидеш да провериш.
Мерси! Кратко, точно и ясно! Ще ида до Напа да питам днес ми казаха, че може Онлайн за това питах къде щото не намерих, но най добре да се разходя.
Онлайн може с ПИК на физическото лице / предполагам питаш като физ.лице/.
ПИК се издава безплатно от НАП.