Здравейте, имам висше образование по счетоводство и финанси, но искам да се занимавам с онлайн търговия и по-точно искам да си направя онлайн магазин. Ще дам на някой да го разработи и поддържа на опън карт или WooCommerce, но според мен е добре да разбирам от програмиране и да си имам на престава. Според вас на кои езици да наблегна html, CSS, java,php и колко време ще ми отнеме да науча нещо , което ще ми е от полза ? В средното си образование учех ИТ и там много за малко сме разглеждали html.
Целта е да си направя онлайн магазин , но според мен освен , че друг че ми разработи сайта трябва аз също да разбирам . Дали въобще ще има смисъл да ги уча или никъде няма да мога да ги приложа тъй като няма да ги науча на ниво на ИТ специалсит, програмист и тнт. Дайте някакви насоки, съвети, критики каквото и да е.
Благодаря предварително !
Целта е да си направя онлайн магазин , но според мен освен , че друг че ми разработи сайта трябва аз също да разбирам . Дали въобще ще има смисъл да ги уча или никъде няма да мога да ги приложа тъй като няма да ги науча на ниво на ИТ специалсит, програмист и тнт. Дайте някакви насоки, съвети, критики каквото и да е.
Благодаря предварително !